Anya Taylor-Joy stigla u Kan – u (modnoj) pratnji ovih francuskih etiketa
Anya Taylor-Joy stigla u Kan – u (modnoj) pratnji ovih francuskih etiketa

Anya Taylor-Joy stigla u Kan – u (modnoj)
pratnji ovih francuskih etiketa

U modnom svetu, dobro je poznato da kreacije sa Filmskog festivala u Kanu uzimaju titulu onih najglamuroznijih. Kako čekamo početak oficijalnog crvenog tepiha, (fashion) paparazzo slike kao i sneak peek-ovi ovih kreacija predstavljaju našeg najboljeg prijatelja. Obradili smo šta sve treba da znate pre početka ovog glamuroznog festivala, a da li znamo ko (za sada) koga nosi?

Anya Taylor-Joy možda nije bila na ovogodišnjem zeleo-bež tepihu Met Gale, ali na Filmskom festivalu u Kanu ćemo je zasigurno videti. Ova glumačka ikona ubrzo je postala i modna, te je ona jedan od prvih ličnosti koja nam padne na pamet kada govorimo o best dressed kategoriji. Za sada, nismo sigurni čiji dizajnerski potpis će se naći iza njene red carpet kreacije, ali znamo u čijoj (modnoj) pratnji je došla na teritoriju glamurozne Azurne obale.

Hat by Jacquemus


The French give us fashion

Američka glumica u samom epicentru svojih kreacija zagovara glam i chic terminologiju. Dior devojka predstavlja modnog showstopper-a i ličnost koja može izneti doslovno svaki look. Kako svaka od njenih kreacija vrišti fashion, i ovog puta (van crvenog tepiha) čuli smo da neko doziva modne objektive. Anya Taylor-Joy stigla je na teritoriju Azurne obale povodom Filmskog festivala u Kanu, a našu pažnju privukla je njena AM svedena kreacija i upečatljivi šešir.

Kada je nešto upečatljivo, autentično i glam u istom dahu – it has to be french. Modna kuća Jacquemus našla se pod dizajnerskim potpisom famoznog šešira koji je privukao pažnju šljaštećih objektiva. Slameni šešir, odvažnost i classy vibe su tu, a ko se krije iza svedene haljine?

journal #trendspotting modno sedmo čulo
Anya Taylor-Joy / profimedia

ATLEIN signed the dress


Ovog puta izbor poznate glumice bila je midi haljina narandžaste boje. Pomenutom kreacijom Anya je na vanvremesnki način spojila mnoštvo trendova koji su obeležili prolećnu sezonu. Dugačka haljina golih ramena i asimetričnog stila našla se u jednoj od glavnih uloga modne igre. Anyin tim ovog puta dizao je francusku zastavu s obzorom na to da se i haljina našla pod francuskim pismom.

Modna kuća ATLEIN donela je dizajnerski pečat svedenoj haljini. Kao svoju muzu, ova chic etiketa ističe ljudsko telo, lepotu prirode i pokreta. Kako priroda predstavlja jednu od glavnih inspiracija ovog brenda, veliki akcenat stavlja i na temu održivoti i korišćenja recikliranih materijala. Anya never dissapoints, te nas je očara svojom kreacijom i van crvenog tepiha. A nas interesuje, čiji će se potpis naći iza vodeće kreacije?

Anya Taylor-Joy Cannes pre-look

Foto: Profimedia Instagram / @atleinparis

Učitati još
Zatvori