Match made in heaven: Emma Chamberlain i Levi’s izbacili zajedničku kolekciju
Match made in heaven: Emma Chamberlain i Levi’s izbacili zajedničku kolekciju

Match made in heaven: Emma Chamberlain i Levi’s izbacili zajedničku kolekciju

Ko (dovoljno dugo) prati i gleda mladu američku influenserku Emmu Chamberlain, zna da su njena dva zaštitna znaka (vintage) Levi’s farmerice (ili šortsevi) i hladna kafa. Od potonjeg već profitira kroz sopstveni brend Chamberlain Coffee. Sada je, logičnom marketinškom odlukom, došlo i do saradnje sa američkim brendom. Rezultat je kolekcija koju je Emma osmislila i dizajnirala.

Kratkom porukom, Emma je na svom Instagram profilu istakla da kolekcija posvećena „brendu Levi’s i Severnoj Kaliforniji“. Kako je mlada Amerikanka poreklom iz San Franciska, ne čudi da je kao inspiraciju iskoristila upravo uticaj svog rodnog mesta i detinjstva. Kolekcija, koju čini ukupno šest komada, tako savršeno oslikavaju istančan modni identitet koji Emma već godinama unazad gradi. Kao neko ko često pronalazi odevne komade u second hand vintage radnjama, ne čudi da su kreacije podstaknute i estetikom 90-ih, koju Emma, iako rođena 2002. godine, vešto neguje kroz svoje odabire.

Za Levi’s je kreirala, pored savršenog para timeless farmerki, i komade inspirisane „tatinom jaknom iz 90-ih“ i sličnim nostalgičnim primercima.

Androgini krojevi, šarenoliki detalji i doza ženstvenosti neke su od naizgled nespojivih karakteristika koje je influenserka ipak uspela da pomiri kroz svoje autfite. Tako i kolekcija za Levi’s oslikava njen razigrani modni duh, te hrabrost u eksperimentisanju koju neguje, a kojom utiče na milione pratilaca koji žele da rekreiraju njen stil, ali i čitav pristup modi.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori