Bazen na čuvenoj Bondi plaži u znaku Barbie premijere
Bazen na čuvenoj Bondi plaži u znaku Barbie premijere

Bazen na čuvenoj Bondi plaži u
znaku Barbie premijere

Sve smo bliži zvaničnoj globalnoj Barbie premijeri, koja je zakazana za 21. jul, a već deluje da su troškovi marketinga filma prevazišli troškove samog snimanja.

Architectural digest priredio nam je Barbie house tour (naravno, sa Margot u glavnoj ulozi), a možete i prespavati u Barbie air bnb smeštaju (gde će vaš host, naravno, biti ken).

Ceo svet zahvatila je Barbie mania, pa je čak čuvena australijska Bondi beach u znaku najsavršenije plavuše na svetu, a glumica je proteklih par dana boravila u Sidneju kako bi promovisala film.

Barbie takes over Bondi

Kako je Margot Robbie poreklom iz Australije, ne krije da joj je ovaj deo promotivne turneje za film zapravo najdraži. Bondi plaža je jedna od najlepših na svetu, a dno bazena pored mora izbrendirano je upravo Barbie logom, u čast dugoočekivane premijere ovog meseca.

Glumica je za fotografisanje pored bazena nosila Herve Leger prugastu mini haljinu, koja je zapravo omaž stajlingu prve barbike, koja datira iz 1959. godine.

Vogue Australia x Barbie

Vogue Australia bio je domaćin zabave u čast filma Barbie, koja se juče održala u Muzeju Savremene Umetnosti u Sidneju. Glavna glumica nosila je metalik pink Versace haljinu, a društvo na crvenom tepihu pravio joj je njen muž, Tom Ackerley.

Photo: Instagram; @Vogueaustralia

Učitati još
Zatvori