Vodimo vas u vikend shopping: Pet beauty favorita za leto sada je na sniženju
Vodimo vas u vikend shopping: Pet beauty favorita za leto sada je na sniženju

Vodimo vas u vikend shopping: Pet beauty
favorita za leto sada je na sniženju

Kao što već verovatno znate – jer se trudimo da vas na to stalno podsećamo – koži je potrebna posebna nega tokom leta, zbog čega je važno da update-ujemo svoje nesesere i uključimo one proizvode koji će pomoći da koža ostane hidrirana i negovana uprkos visokim temperaturama i pojačanoj izloženosti UV zračenju. Kreme sa zaštitnim faktorom svakako ostaju prioritet, te korak koji se ne sme zaobići. Ipak, podjednako je važna nega kako pre izlaska na sunce, tako i ona nakon vremena provedenog napolju. Zato nas posebno raduje da se u Kiehl’s ponovo priprema Friends & Family popuste

Među sniženim proizvodima našli su se i neki od naših all time favorita kada je nega kože tokom leta u pitanju. Zahvaljujući formulama obogaćenim prirodnim sastojcima, te nekim od najdelotvornijih bilja – poput nevena ili aloe vere – ovi proizvodi pružaju sve što želimo u našoj skincare rutini, tako da koža uvek izgleda zdravo i negovano.

O čemu se radi?

Letnji favoriti na popustu

Naime, u periodu od od 30. juna do 2. jula, svi proizvodi, osim setova, naći će se na popustu od 20%, dok je Creme de Corps Nourishing Dry Body ulje na specijalnom popustu od 40%. Ova akcija važi u svim Kiehl’s prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, kao i na njihovoj web stranici.

Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil 175ml

Zvezda ovog vikenda je Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil 175ml, na koji možete ostvariti popust od 40%. I to nije slučajno. Nakon dana na plaži i izloženosti suncu, koži je potrebna posebna nega kako bi povratila sjaj i zdrav izgled. Podjednako važna kao i nega pre izlaženja na sunce, jeste i hidratacija kože nakon sati provedenih napolju. Zato je Creme de Corps Nourishing Dry Body Oil neizostavan u svakodnevnoj rutini, kako bi koži pružio preko potrebnu hidrataciju. Uz nežnu aromu vanile i slatkog badema, ovo luksuzno lagano suvo ulje ostavlja kožu mekanom i glatkom na dodir.

Calendula Herbal-Extract Toner

Calendula Herbal-Extract Toner jedan je od najvoljenijih i najpopularnijih Kiehl’s proizvoda – i to sa razlogom. Osnovu ovog tonera čini neven, lekovita biljka nadaleko poznata po svojim umirujućim svojstvima. Osim ovog sastojka, formulacija je obogaćena alantoinom i korenom čička. Ovakav sastav čini toner pogodnim kako za normalnu, tako i za masnu i osetljivu kožu. Calendula Herbal-Extract Toner ima umirujuć efekat za kožu, pružajući joj trenutno osveženje – što ga čini idealnim proizvodom tokom letnjih dana, kada je hidratacija posebno važna.

kiehl's

Calendula Petal-Infused Calming Mask

Nakon tonera, na red dolazi proizvod iz iste linije – Calendula Petal-Infused Calming Mask, čija je formulacija takođe obogaćena delotvornim svojstvima nevena. Osim toga, u sastav ulazi i aloe vera, naširoko poznata po svojim umirujućim i hidrantnim svojistvima. Stoga, ova maska za lica idealna je kako biste vratili osvežen i zdrav izgled. Proizvod je pogodan za sve tipove kože, čak i osetljivu, a pomaže u pomaže u smanjenju vidljivog crvenila. Zahvaljujući svojoj prirodnoj formulaciji, maska pomaže u postizanju uravnoteženijeg, revitalizovanijeg tena već nakon prve upotrebe.

kiehl's

Ultra Pure High-Potency Serum 5% Niacinamide

U delotvornost Ultra Pure High-Potency 5% Niacinamide seruma već smo imali prilike da se uverimo kada smo proizvod testirali. Zato nas posebno raduje da ćemo ovog vikenda po posebnoj ceni moći da obnovimo svoje zalihe za leto. Ovaj koncentrovani serum za lice formulisan sa svega deset sastojaka vidljivo pomaže u smanjenju neželjenog sjaja – reguliše mašćenje kože, kao i izgled nesavršenosti na licu. Koncentracijom od 5% niacinamida čini ovu formulu izrazito efikasnom u umirivanju kože, umanjujući vidljivo crvenilo. te otklanjanju neželjenog sjaja i umiriti kožu. Poznato je da ovaj sastojak, koji predstavlja oblik vitamina B3, vidljivo pomaže u posvetljivanju kože, a kada se niacinamidi koriste u ciljanim tretmanima, pomažu da se uravnoteže površinske masnoće kože.

kiehl's

Creamy Eye Treatment with Avocado

Da je nega okoloočne regije posebno važna, govorili smo nebrojano puta. S obzirom na to da je koža u ovom delu posebno osetljiva, proizvode treba birati pažljivo, i to posebno one koji su namenjeni upravo njenoj specifičnoj teksturi. Creamy Eye Treatment with Avocado predstavlja upravo jedan takav proizvod, te neizostavan korak u skincare rutini tokom cele godine, a posebno u ovom periodu. Ova hidratantna i hranljiva krema formulisana je sa uljem avokada, beta-karoteniom i ši puterom, te nežno hidrira osetljivo područje ispod očiju, a njena sigurnost je oftalmološki i dermatološki testirana.

kiehl's

Foto: Instagram (@emaluketin) / Kiehl’s

Učitati još
Zatvori