Nova jesenja kolekcija brenda A’MARIE „Toasted Almond“ spaja tihi luksuz i bezvremenu eleganciju
Nova jesenja kolekcija brenda A’MARIE „Toasted Almond“ spaja tihi luksuz i bezvremenu eleganciju

Nova jesenja kolekcija brenda A’MARIE „Toasted Almond“ spaja tihi luksuz i bezvremenu eleganciju

Jedan od omiljenih regionalnih brendova A’MARIE predstavio je novu jesenju kolekciju pod nazivom Toasted Almond, koja savršeno odgovara osećaju jeseni, novim promišljanima koja dolaze uz nju, toplini materijala koje donosi, divnim bojama te istančanom klasičnom, dizajnu tihog luksuza. Kao takva, stvorena je za dugovečnost, ravnotežu stila, udobnost i svestranost kroz sezone hladnijih dana.

Postoji nešto u jeseni i prirodnoj želji za usporavanjem, želji za toplijim komadima, ali i vremenu za razmišljanje. Ovom kolekcijom A’MARIE nas priprema za hrabri ulazak u jesen, koja odiše tihim luksuzom i bezvremenom elegancijom. Njihova ideja o stvaranju odeće s dugim vekom trajanja, izuzetnog kvaliteta i besprekornog dizajna posebno se iskazala u ovoj kolekciji.

Vreme jednostavnosti, smirenosti i udobnosti

Čiste linije, prefinjena paleta boja, sofisticirani krojevi i statement komadi čine ovu jesenju kolekciju koja redefiniše eleganciju u skladu sa vremenom. Teksture materijala oživljavaju na poseban način baš svaki komad, dajući posebnu notu istančanom, jednostavnom dizajnu.

Dizajnerka Anamarija Brkić ističe:

„Ovo vreme traži jednostavnost, smirenost i udobnost. Smatram da smo uspeli da dovedemo minimalizam i jednostavnost na novi nivo. Obogatili smo kolekciju predivnim materijalima koji su već sami po sebi toliko posebni i izazovni te smo uspeli da ih uskladimo sa dizajnom koji obiluje jednostavnošću, pročišćenošću i prefinjenošću.“

Inspirirana današnjim i dalje užurbanim životom, ali i jesenjim osećanjem promišljanja, Anamarija Brkić objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija baš svakog ormara.

Kolekcija Toasted Almond nudi bogate materijale poput mešavine vune, svile, mohera i kašmira, savršeno usklađenih sa umetnički dizajniranim bluzama i elegantno ocrtanim donjim delovima, poput pantalona cigaret kroja te kratkih i dugih suknji. Haljine upotpunjuju izgled, od jutra do večeri, zahvaljujući kojima ste spremni baš za svaku priliku, a statement jakne i kaputi donose dašak svakodnevnog glamura u vaš ormar. Tonovi karamele, kapućina, vanile i badema predstavljeni su svestranim nijansama, besprekorno nadopunjujući crne i bele proizvode.

Savršene odevne kombinacije za hladnije dane

Jakne, pelerine, bluze, pantalone, suknje i haljine kreirani su od pažljivo biranih materijala, a raskošno pletivo i modni dodaci su sve što će vam biti potrebno ove jeseni. Jakna Rue u crnoj boji s predimenzioniranim gumbima, kaput Julz u predivnoj bež boji, ili Nisha s velikim okovratnikom i drvenim dugmadima postaće glavni saveznici jeseni i hladnijih dana. Crne plantalone jednostavnog kroja Ilia i zelene Lani s posebnim šalom osvajaju zbog mogućnosti kombinovanja, kao i suknja Maki od kuvane vune s posebnim detaljem logotipa, Ria od mešavine vune zvonastog oblika, ili Nyla od visokokvalitetne eko kože. Bluze poput Ite, Some, ili Rafi jednostavnih silueta s posebnim i jedinstvenim detaljima i teksturama savršene su za svakodnevne prilike.

Haljine su neopisivo moćne i čarobne te stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Zavodljive, a ujedno jednostavne, postaće omiljeni komadi svakoga dana. Willa u predivnoj boji karamele, maksi haljina Deniz u boji šampanjca ili u dubokoj crnoj boji, Sita u boji patlidžana s predivnim detaljem, ili Hannah s posebnim krojem i kontrastnim gumbima, je sve što će vam biti potrebno u ormaru ove jeseni. Tu su naravno i posebni modni dodaci poput minđuša Kai.

Pri kreiranju ove kolekcije, A’MARIE se priklonio bezvremenom, jednostavnom pristupu dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Zato nova kolekcija pruža mogućnost da doživite ihi luksuz, toplinu, udobnost i eleganciju kroz komade na kojima se sofisticiranost susreće sa stilom.

Kolekcija Toasted Almond dostupna je na A’MARIE stranici i u A’MARIE prodavnici u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Foto: Senja Vild

Učitati još
Zatvori