High-street vodič: Otkrivamo koji kupaći kostimi tumače „IT“ ulogu ove sezone
High-street vodič: Otkrivamo koji kupaći kostimi tumače „IT“ ulogu ove sezone

High-street vodič: Otkrivamo koji kupaći kostimi tumače „IT“ ulogu ove sezone

Sunčana vremenska prognoza, miris leta u vazduhu i summer dress sezona nam se i više nego bliži. Prolećna saga, pored toga što je odvojena za apsolutnu dominaciju floralnih potpetica i picnic core-a, na neki način na svoja leđa stavila je teret letnjih planova. Već krajem proleća polako planiramo gde ćemo, šta ćemo i kako provodimo leto. Neki su svoje povratne karte već rezervisali, pronašli najestetičniji hotel i bookirali željenu destinaciju dok nečija letnja avantura kreće od summer shopping-a. Pogodili ste, i mi smo članovi ove druge grupe. Soje letnje avanture započinjemo baš traganjem za kupaćim kostimima. S toga, donosimo vam posebni segment pod High-street vodič: Trendi kupaći kostimi potpisom, te ćemo narednu sezonu provesti u it modelima i on a budget.

Prints are on baby


Leopard print svojom šarmom zaveo je prolećnu sezonu, a kako nam se čini i summer saga će se naći pot potpisom ove šare. Međutim, divljem leopardu u susret ovog puta stiž i nešto smirenija zebra. Journal Fashion insider tvrdi da ćemo baš ova dva printa najviše viđati u toku vrelih letnjih dana. Zebra je odsustvovala u toku proleća, zmija je potpuno nestala sa modnog radar dok leopard trenutno odnosi apsolutno vođstvo.

One piece plays the chic game


Volimo bikini i two piece sagu ali postoji nešto specijalno kod jednodelnih kupaćih kostima. Dok nas two piece asocira na nezaboravno leto i zabavu, jednodelni kupaći kostimi aludiraju na classy, chic i elegant pravac. Mnogi tvrde da ovaj modni komad ne može biti seksi i da previše pokriva, dok mi tvrdio less is more! Jednodelni kupaći kostimi već par sezona pobeđuju u letnjoj trci, te smo svoje favorite vema lako pronašli unutar web izloga high-street giganata. Singeriju klasičnosti, timeless modela i trenda u jednom, pronašli smo baš u jednodelnim kupaćim kostimima.

Flowers? For summer? Again?


Kako je modna kuća Mona postavila postulat Florals for spring?, ova ikonična saga namerila je da svoje prste umeša i u letnji period. I ove sezone, odlučili smo da prelepe cvetove inplementiramo na svoj swimwear game. Ove kupaće kostime uglavnom prati i varijacija vibrantnijih boja, koje su leti uvek plus. Međutim slutimo da će leto pod numerološkom oznakom 24 obeležiti nešto tamnije nijanse, s dominacijom baron boje. No, hajde da se mi vratimo na naše floralne kupaće kostime. Sa njima, iskreno rečeno ne možete pogrešiti. Ovi odevni komadi odišu ženstvenošću dok su s druge strane u trendu i predstavljaju apsolutni statement piece. Ukoliko niste deo basic swimsuit club-a, baš ovaj modni komad predstavljaće vašeg vernog saputnika u ovogodišnjoj letnjoj avanturi.

Učitati još
Zatvori