Zara i Massimo Dutti donose special prices kategoriju – a ovo su timeless komadi u koje vredi investirati
Zara i Massimo Dutti donose special prices kategoriju – a ovo su timeless komadi u koje vredi investirati

Zara i Massimo Dutti donose special prices kategoriju – a ovo su timeless komadi u koje vredi investirati

Leto se bliži a sa njim i nove kupovine, odevni komadi i total new look. Kako smo razgovarali o povratku velikih naočara, idealnim beach cover ups opcijama i kupaćim kostimima koji će obeležiti narednu sezonu, iza ugla vrebala su sniženja to jest special prices kategorija koja nas zapravo samo priprema za sve crvene cene.

Web izlozi high-street etiketa i ovog puta bili su naša desna ruka, te su po i više nego pristupačnim cenama prezentovali doslovno vanvremenske komade. Klasika nikada ne izlazi iz mode, i može se naći i pod epitetom povoljnog. High-street jeste brza moda ali i u toj brzini uspevamo da pronađemo komade koji će trajati iz godine u godinu i možda čak nikada neće izaći iz mode. S tim u vezi, donosimo sve o Zara i Massimo Dutti special prices kategoriji, a ovo su timeless komadi koji vrede.

Staples


Kada govorimo o must have komadima, bilo leto ili jesen, sakoi, košulje i classy odela su apsolutni staple. Kratke crne suknje, lagani topovi i lanela odela predstavljaju vanvrenenski sinonim leta, a baggy jeans nikada ne izlazi iz mode. U svojoj staple kategoriji, izdvojil smo savršeni OOTD koji je pogodan kako za kancelariju tako i za ručak sa drugaricama, a uz special price kategoriju, ove evergreen komade možete naći po izuzetno pristupačnim cenama.

Carrie Bradshaw approved


Kako raspravljati o modi ili trendovima iste, bez pomena ikonične Sex and The City serije, i žene koja je ostavila neizbrisiv trag na ovu industriju. Carrie Bradshaw ukev je trošila šakom i kapom, pogotovo na obuću, a mi smo ovog puta pronašli haljine koje su Carrie approved. Ko se seća sive uske mini haljine, neće razmisliti dvaput kada su ovi komadi u pitanju. Web high-street izlozi poručili su nam da je Carrie look (on a budget) secured.

Ukoliko pak niste ljubitelji kratkih haljina, maxi saten je uvek odličan izbor. Kako i prizivamo stylish spisateljicu, pronašli smo famozni The naked dress, ali u nešto dužoj (i pristupačnijoj) verziji.

Heel (flats) & bag game


Kako našu head to toe sagu privodimo kraju, došli smo da završnog koraka – obuće i torbi. Kada su torbe u pitanju, mešavina platna i glatke kože nikada ne izlazi iz mode kao ni nešto tamniji tonovi. Braon i crna uvek su pobednički izbor, kako se savršeno kombinuju uz širok spektar kombinacija. Torbe sa strap-om su jedne od najpraktičnijih, te su se baš one pronašle na našoj timeless listi.

Štikle su jedna od najvećih ženskih opsesija. Na našu sreću, one malo niže su sada u trendu, te se i udobnost pridružila ovim stylish komadima. Neutralne boje su uvek među favoritima, dok špic nikada ne izlazi iz mode.

Za sve dame koje preferiraju ravnu obuću – modni SOS nalazi se pod potpisom loafers modela. Ravne, udobne, stylish, preppy i ključ smart izdanja, predstavljaju vanvremenskog modnog saputnika. Baletanke i ove sezone uzimaju apsolutno vođstvo, a mi smo svoje favorite pronašli uz komade Massimo Dutti brenda.

Učitati još
Zatvori