Isabella Rossellini proglasila trend – leopard print manikir
Isabella Rossellini proglasila trend – leopard print manikir

Isabella Rossellini proglasila trend
– leopard print manikir

Leopard print se vratio – i to na velika vrata. Ovaj povratak mogli smo da predvidimo. Naime, mob wife estetika, koja podrazumeva bunde, jak make-up look i animal print bila je uvertira za ovaj novo-stari (mikro) trend. Y2K estetika i dalje je popularna – nedavno smo uočili povratak čuvenih capri pantalona. Aktuelan je i futuristički stil, a njegovi primeri često su najbolje izraženi kroz manikir. Nakon chrome, mirror i glazed donut manikira, primećujemo novi nail art trend. Reč je o leopard printu, koji nakon pantalona, patika i hulahopki sada nosimo (i) na noktima.

Leopard print – Neutralno, a efektno

Leopard print manikir prvo smo zapazili na čuvenoj glumici Isabelli Rossellini. Nakon što je prisustvovala događaju beauty kompanije Lancôme, Isabella je na svom Instagramu podelila fotografije gde ističe nokte. Manikir je uklopila uz outfit i dokazala – more is more. Njen zanimljiv manikir preti da postane novi trend. Leopard print može se nositi na mnogo načina, a Isabellino kombinovanje sa crvenom bojom je naš ultimativni inspo. Crvena boja i leopard print su dobitna kombinacija – u to smo se ponovo uverili. Upravo taj spoj odiše estetikom 90-ih, kada je spoj minimalizma i maksimalizma bio najizraženiji. Setite se samo serije Friends i stilskih izbora glavnih glumica. Co-ord odela, tamni džins i majice sa printom samo su neki od primera. Nedavno, saznali smo i koji karmin su nosile Rachel i Monica – u crvenoj nijansi, naravno.

Iako se može smatrati hrabrim izborom (manikira), leopard print je u stvari prilično neutralan i uklapa se uz gotovo sve. Za one koji bi da isprobaju ovaj trend, a ne žele da se u potpunosti prepuste printu, predlažemo francuski manikir, gde bi na vrhovima noktiju umesto klasične bele, bio leopard print. Za ultimativnu inspiraciju, izdvojili smo najzanimljivije leopard print nokte. Od 3D manikira do klasičnih french tip i multi-colour izbora – opcije su beskrajne. Embrace it!

Učitati još
Zatvori