7 savršenih: Co-ord sets
7 savršenih: Co-ord sets

7 savršenih: Co-ord sets

Od signature Chanel, do LV meets Zendaya u Parizu – u 2024. godini za vodeći modni komad [ ili u ovom slučaju dva ] izdvajamo sada već popularne co-ord sets. Trend kompleta kroz modni rolerkoster ušao je skoro neprimetno, a tek kada smo videli masovno kompiranje komercijalnih brendova koji su otišli korak dalje i svojoj ponudi dodali zasebnu kategoriju pod etiketom co-ords, shvatili smo – više od trenda, reč je o modnoj revoluciji. Ili pak renesansi. Bilo kako bilo co-ord sets has [re-]entered fashion world i čini nam se they are here to stay.

/ @mrselfportrait /

Co-ord sets are here to stay..

Premisa je koju je davno postavila legendarna Coco Chanel, a iz ugla brendova kao što su Self Portrait, Emilia Wickstead i sve popularnijeg Destree koji su svoj identitet izgradili upravo na ovom modnom dvojcu, mi kažemo da u 2024. godini dobijaju svoj puni potencijal. Premda kada kažemo co-ord sets prva misao nam pada na tradicionalne sakoe uparene sa mini ili midi suknjama, u savremenom modnom svetu kompleti renesansu dobijaju u vidu oversized kompleta uparenih sa extra mini skunjama, knitwear look-ovima, apres ski izdanjima, teksas matching setovima, pa čak i famoznim reday-to-wear pidžama. Sve više je brendova koji komplete stavljaju pod zasebnu modnu kategoriju, kao i street wear pionira koji su shvatili atraktivnost ovog komada, stoga njegovu primenu transformišu od udobnih day-to-day izdanja do večernjih i party look-ova.

Mi smo trend co-ord sets prihvatili širom raširenih ruku, a kako to obično biva dobrodošlicu smo im poželeli, kako drugo nego signature 7 savršenih rubrikom.

/ @lalingilondon /

/ 7 savršenih: Co-ord sets /

/ sleeper /
/ sleeper /
/ Destree /
/ Destree /
/ yllw /
/ yllw /
/ yllw /
/ yllw /
/ Self - portrait /
/ Self - portrait /
/ Zara /
/ Zara /
/ Zara /
/ Zara /

Foto. Instagram @mrselfportrait / @hoskelsa / @lalingilondon / @andriasdose / @marykatherineblack

Net-a-Porter, Destree, Self Portrait, Yellow The Label, Zara

Učitati još
Zatvori