Stilske igrice: Tri predloga kako kombinujemo leopard print ove sezone
Stilske igrice: Tri predloga kako kombinujemo leopard print ove sezone

Stilske igrice: Tri predloga kako
kombinujemo leopard print ove sezone

Još jedan (mikro?) trend je stupio na scenu, a popularizaciju leopard printa smo uveliko najavili. Pojedini modni znalci nagoveštavaju upravo povratak Tumblr ere koja je dominirala modnom industrijom u periodu 2010-ih. A šta se u tom trenutku dešavalo? Ekspanzija printova i vladavina neprikosnovene vizije Riccarda Tiscija tadašnjeg kreativnog direktora modne kuće Givenchy koji je dizajnirao komade oslanjajući se na nadrealističku viziju animal motiva.

Bilo kako bilo, savremeni modni entuzijasti prihvatili su mob wife estetiku, pomalo neurednu šminku i implementiranje leopard printa u svakodnevne kombinacije. Shodno tome, započinjemo još jednu stilsku igricu u kojoj nastojimo da kreiramo idealni autfit uz cheetah girls mantru.

Pantalone&suknja

First things first. Leopard print na pantalonama ili suknjama zaista čini svakodnevnu kombinaciju umnogome dinamičnijom, a imperativ prvog nivoa stilizovanja je upravo paleta boja koja okružuje primatni element autfita. Upravo zbog toga, savetujemo da se prilikom stilizovanja odlučite za komade u belim, braon ili pak crnim tonovima kako bi celokupni look izgleda promišljeno više nego kičasto.

Aksesoari

Druga stanica – aksesoari. Ovog puta širenje kolor palete je u potpunosti odobreno. Naime, iako obuća ne potpada zvanično u kategoriju aksesoara, ovaj adidas x Wales Bonner model patika zaista je jedan od ultimativnih načina podizanja autfita na viši nivo iskustva. Jedna od atraktivnijih stilskih igrica jeste uparivanje ovih patika sa nijansama sive, pretežno hulahopkama u ovoj boji koje su postale zastupljene gotovo koliko i crvene (pa i bele).

Hulahopke

Last, but not least. Leopard print – na hulahopkama. Jasno je da su dugačke čarape postale ultimativni aksesoar sezone, a zajedno sa tim dolazi i ovaj pomalo nekonformtistički look. Crvene čarape bile su senzacija, a sada su na red došle i one sa animal printom. Ovog puta, ponovo sužavamo paletu boja na svega nekoliko nijansi kako bi autfit bio kontrolisano stilizovan. Crni oversized sako, kittent cipele i maxi torba su naš ovonedeljni predlog.

@lara_bsmnn
Učitati još
Zatvori