Nakon signature glazed donut manikira od Hailey Bieber nam dolazi novi nail trend – mirror glaze
Nakon signature glazed donut manikira od Hailey Bieber nam dolazi novi nail trend – mirror glaze

Nakon signature glazed donut manikira od Hailey Bieber nam dolazi novi nail trend – mirror glaze

Hailey Bieber je poznata po svom besprekornom modnom ukusu i eksperimentisanju sa različitim trendovima koje jako uspešno postavlja. Beauty zajednici je predstavila svoj signature glazed donut trend – način na koji se šminka, obavlja svoju skincare rutinu, takođe i način na koji radi svoje nokte. Kako se sve što Hailey Bieber uradi pretvara u svetski trend, tako se desilo i sa glazed donut nail trendom. A nedavno je predstavila glazed donut nokte, koje su joj donele status muze za manikir, u upgrade verziji.  Mirror glaze nokti jesu nova verzija popularnih glazed donut noktiju, koja sadrži dosta futurističkih detalja i više chrome praha.

Zola Ganzorigt, dugogodišnja nail artistkinja Hailey Bieber, je na svom Instagram profilu prikazala kako postiže efekat mirror glaze-a. Nokti su u obliku badema, a svaki ukrašava chrome prah koji se takođe koristi i u originalnoj glazed donut verziji. Ovog puta je prah znatno više nanet, kako bi se postigao totalni metalik izgled noktiju. Efekat ogledala rekreira futuristički dizajn noktiju, koji se savršeno kombinuju kako sa elegantnim večernjim izlascima tako i casual svakodnevnim stilom.

How to: Mirror Glaze trend

Mirror Glaze nokti se umnogome ne razlikuju od glazed donut trenda. Kako nas je Hailey i naučila, a što se ujedno primenjuje i u ovoj verziji, jeste to da nam je potreban lak za nokte u bilo kojoj svetlijoj nude nijansi, kao i jedan potpuno providan. Nakon toga potreban vam je svetlucavi prah koji daje chrome efekat, a zatim malom sunđerastom četkicom istrljajte prah preko nokta.

Ono što se razlikuje jeste da je nail artistkinja Zola Ganzorigt nanela još jedan sloj providnog laka pre nego što je prešla na chrome efekat. Takođe ovaj prah je nanela u duploj dozi kako bi postigla potpuni mirror glaze efekat. Od proizvoda je koristila OPI lak Put it in Neutral, Opi Tin Man Can chrome prah. Uz to je i dodala i Lazer Silver Mirror chrome prah za nokte brenda Tammy Tailor Nails.

Kroz svetlucave nijanse i reflektujuće efekte mirror glaze-a, svako može pronaći način da izrazi svoj jedinstveni stil. A mi vam u nastavku donosimo neke od lakova koji su favoriti Hailey Bieber, kao i neke od naših favorita uz pomoć kojih možete rekreirati ove trendi nokte.

Opi - top coat
OPI - put it in neutral
Catrice - 142 Rose Quartz
Catrice - Power 2in1
Alexandar cosmetics - mirror hrom prah za nokte

Foto: Instagram, Opi, Catrice, Alexandar Cosmetics

Učitati još
Zatvori