Cherry nails: Prolećna nail art inspiracija koju prepisujemo
Cherry nails: Prolećna nail art inspiracija koju prepisujemo

Cherry nails: Prolećna nail art
inspiracija koju prepisujemo

Fanatici nail art-a znaju da je potraga za ultimativnom foto referencom večita bitka koju vodimo svakog meseca. Bez obzira da li se trudimo da ostanemo u korak sa trendovima, ili da pak budemo korak ispred njih, dobar nail inspo pic je ključ svakog dobrog manikira. Međutim, i pored bezbroj novih trendova koji uvek pronađu svoj put do našeg Instagram feed-a, proleće neminovno podrazumeva i povratak onih koji vidimo svake godine kad dođe sezona. Cherries? For spring? Groundbreaking. Možda i nije, ali donosimo inspiraciju kako možete staviti obrt na klasičan cherry nails izgled koji znamo i volimo.

How to: Cherry nails 

Modna i beauty zajednica neretko prate jedna drugu kada su u pitanju aktuelna dešavanja, stoga nije iznenađujuće da se određeni trendovi prepisuju i prilagođavaju. Kao što beauty fanatici leopard print brže bolje prepisali od modnih znalaca u vidu leopard noktiju, pa čak i lip art-a, na isti način uzimamo inspiraciju sa (opet) popularnih baby tee topa sa grafičkim motivima.

Kombinacijom različitih grafičkih motiva uz standardan izgled trešnjica, omogućiće vam da učestvujete u cherry nails trendu nešto originalnijem pristupu. Po istom princpipu ovaj trend mešamo sa trendovima poput leopard printa, aura nails izgleda, pa čak i cat eye efekta.

When in doub – 3D

Ukoliko ste u potpunosti spremni da podignete nail art na sledeći nivo, 3D dodatak je pravi način da to postignete. 3D trešnjice iako jednostavan poduhvat, izdvojiće vaš manikir iz mora klasičnih cherry nails izgleda.

Učitati još
Zatvori