Nail art inspiration: Metallic french tip
Nail art inspiration: Metallic french tip

Nail art inspiration: Metallic french tip

Uvek tražimo nove načine da manikir učinimo zanimljivim – i u skladu sa trendovima. Ovoga puta, inspiraciju za manikir pronašli smo u hypebeast krugovima, gde su metallic i srebrne nijanse a must. Iako su mnogima ove nijanse neuklopive za svaki dan, postoji način da se da omaž hypebeast trendu, bez žrtvovanja ličnog stila. Naravno, reč je o francuskom manikiru, za koji uvek nalazimo način da ga učinimo novim i trendy. Nedavno, Isabella Rossellini proglasila je trend francuskog manikira sa leopardom printom. Potom je usledila McDonald’s logomanija, prikazana na noktima. Sada, pronašli smo novu inspiraciju. Paint it – metallic silver.

Metallic, for spring?

Klasika je uvek in, a kada je reč o noktima, u nju svakako spada i francuski manikir. Lepota tog manikira jeste u činjenici da može da se nosi na stotinu načina. Iako proleće često podrazumeva manikir u nežnim, pastelnim nijansama, to ne znači da nema mesta izuzecima. Za mnoge je upravo manikir način da na suptilan način prikažu svoj karakter, ili uvrste trendove bez konstante kupovine nove odeće ili aksesoara.

Metallic nijanse popularne su već neko vreme – vrhunac su doživele prošlog proleća kada su, tokom Nedelje mode u Parizu, naizgled svi nosili nešto u ovoj nijansi – bilo da je reč o zlatnoj ili srebrnoj. Tada je i Kylie Jenner, nezaobilazna trendseterka, nosila chrome nails manikir upravo u srebrnoj nijansi. Bilo da je reč o kratkim noktima sa metallic vrhovima u stilu dijamantskog nakita, ili o hypebeast 3D dugačkim noktima, metallic srebrnu veoma je lako inkorporirati u manikir. Nasuprot popularnom mišljenju, srebrna se slaže uz mnoge druge boje, pa i uz pastelne koje volimo u proleće. Mnogo je načina – i ideja, posebno kada je reč o srebrnoj, nezvaničnoj boji sezone. Najlakši način za nošenje srebrne jeste u aksesoarima. A koji je bolji aksesoar od dobrog manikira?

Učitati još
Zatvori