Cheetah lips: Animal print više nije rezervisan samo za odeću
Cheetah lips: Animal print više nije rezervisan samo za odeću

Cheetah lips: Animal print više nije
rezervisan samo za odeću

Odavno je ustanovljeno da su cheetah i leopard print the new black, a o tome svedoči bezbroj novih načina na koje pokušavamo da uklopimo ove printove u naše svakodnevne kombinacije. Međutim, činjenicu da je i beauty zajednica podjednako opsednuta ovim trendom koliko i modna, potvrđuje šminkerka i TikTok kreatorka @milislooks koja je pronašla još jedan način na koji možemo da iznesemo ovaj look – na usnama. Stoga, donosimo sve o tome kako i sami možete postići cheetah lips izgled.

Dejà vu?

Iako nam se cheetah lips trend čini kao rezultat skorašnje ponovne opsesije sa svime leopard i cheetah printa, sigurni smo da postoje oni kojima je ovaj izgled izazvao popriličan dejà vu efekat.

Ukoliko ste 2010ih godina bili zainteresovani za šminku koliko procenjujemo da ste i sada, verujemo da je lip tattoo izgled tog doba sećanje koje je ostalo sa vama dan danas. Pravi y2k obožavatelji sigurno imaju dobru sliku u glavi o čemu je reč, a sigurni smo da je i onih koji su učestvovali u trendu kada je bio u svom vrhuncu.

Međutim, bez obzira na tk da li ovaj cheetah lips izgled za vas predstavlja nostalgično sećanje 2000ih godina ili trend koji hrani vašu trenutnu animal print opsesiju, donosimo step-by-step instrukcije kako ovaj izgled možete postići kod kuće.

How to: Cheetah lips 

Da bismo postigli ovaj izgled započinjemo naše usne njihovim uokviravanj braon i crvenom olovkom za usta. Mešamo te dve nijanse dok nismo zadovoljni njihovim izgledom, a potom popunjavamo usne jarko crvenim karminom. Kako ovaj izgled podrazumeva iscrtavanje cheetah printa po celim usnama, settujemo karmin tankim slojem pudera u prahu kako bismo to omogućili. Nakon toga, sve što nam je potrebno jeste crni ajlajner (preporučujemo onaj u foi flomastera), i malo kreativnih sposobnosti da iscrtate željeni cheetah print. Preciznost je ključ ovog izgleda, stoga  ne ustručavajte se da uzmete fotografiju cheetah printa kao vašu referencu.

U nastavku pogledajte na koji način beauty kreatorka zaslužna za ovaj izgled demonstrira postizanje cheetah lips look-a.

Foto: Instagram (@milislooks), TikTok (@milispagnoloo)

Učitati još
Zatvori