Wishlist: Cherry Disco kugle brenda Sofiest Designs
Wishlist: Cherry Disco kugle brenda Sofiest Designs

Wishlist: Cherry Disco kugle
brenda Sofiest Designs

Definicija ultimativnog stila uređenja enterijera zavisiće od osobe do osobe, i variraće od vrištećeg maksimalizma do apsolutnog minimalizma poput onog koji vlada u domu Kim Kardashian. Međutim, dolaskom novih generacija u pozicije vlasnika stanova, a samim tim i glavnih odgovornih za uređenje istih, određeni novi trendovi stupili su na scenu dekorisanja enterijera. Stoga, nije iznenađujuće da od trenutka kada je Gen Z došao do ključeva od sopstvenog stana svedočimo brojnim nekonvencionalnim stilskim trendovima. Upravo zbog toga prepisujemo od Gen Z i stavljamo na sopstvenu wishlist-u Cherry Disco kugle brenda Sofiest Designs.

Disco therapy 

Sofiest Designs je home decor brend baziran u San Diegu u Kaliforniji, iza kojeg stoji dizajnerka Sofie Berarducci. Jedinstvena filozofija maksimalizma koja funkioniše pod krilaticom disco therapy učinila je da ovaj brend bude omiljena destinacija svih Gen Z ljubitelja enterijera, iako su i druge generacije pošle njihovim putem.

Međutim, šta tačno ovaj brend podrazumeva rečima disco therapy? Kako sami objašnjavaju, u pitanju je “terapija” u tri koraka koja, najjednostavnije rečeno, obećava prirodan skok seratonina svaki put kada se svetlo odbije od njihovih disco inspired komada koji se nalazi u vašem životnom prostoru. Iako ni mi (a ni oni) ne preporučuju ovo kao zamenu za bilo koju vrstu prave terapije, složićemo se da i te kako vidimo “terapeutska” dejstva ovakve scene u našoj svakodnevnici.

Cherry Disco Balls 

Iako je bilo koji komad brenda Sofiest Designs dobrodošao u našim domovima, Cheery Disco kugle ipak stavljamo na našu wishlist-u kao ultimativni prolećni dodatak našem enterijeru. It’s cherry season after all. Kako su u pitanju unikatni, ručno rađeni komadi inspirisani bezvremenskom disko kuglom, smatramo ovo idealnim komadom dekoracije koji je definitivni must have svake samoproklamovane disco queen devojke.

Foto: Instagram (@sofiestdesigns), Sofiest Designs

Učitati još
Zatvori