Šta nosimo u 2024. godini? Cheetah print, naravno.
Šta nosimo u 2024. godini? Cheetah print, naravno.

Šta nosimo u 2024. godini?
Cheetah print, naravno.

Nema iznenađenja kada kažemo da smo dočekali povratak još jednog y2k trenda, s obzirom da nam se čini da več neko vreme živimo u otvorenoj vremenskoj kapsuli tog doba. Kada je u pitanju modni trend koji će dominirati 2024. godine, sa sigurnošću već sada možemo da tvrdimo da će to upravo biti cheetah print. Da li smo u potpunosti završili sa voljenim mašnicama? Mi i dalje kažemo ne. Međutim, radujemo se potencijalnom ukrštanju ova dva trenda u predstojećoj godini, kao i bezbroj cheetah modnih i beauty momenata koji nam tek slede.

Cheetah girls all 2024

Nostalgija koju vezujemo za obožavane stare trendove, neretko je glavni (ako ne i jedini) uzrok povratka određenih modnih momenata 2000ih godina. Ne tako davno, nostalgija nas je odvela u pravcu stila lika Lizzy McGuire, kada smo svedočili vaskrsnuću modnih trendova poput tankih (beskorisnih) šalova ili nošenje haljina preko farmerki. Ovoga puta, međutim, prešli smo na drugi Disney Channel naslov koji takođe važi za svojevrsnu modnu bibliju tog doba. Reč je o čuvenoj Cheetah Girls grupi, naravno.

Iako su se mnogi y2k trendovi vratili nenadano, cheetah print je jedan koji prihvatamo široko raširenih ruku.

How to style: Cheetah print

Cheetah, odnosno, leopard print (koristićemo termin naizmenično), stilizujemo kao da je u pitanju bilo koji takozvani „closet neutral“, dakle crna, bež, itd.. Iako se na prvu čini kao komad izuzetno težak za stilizovanje, uveravamo vas da imate poptunu kreativnu slobodu u kombinovanju sa različitim bojama, pa čak i drugim printovima.

Naravno, ukoliko želite da vaš leopard komad bude centralni deo vašeg izgleda, ostatak autfita upotpunite crnim ili drugim neutralnim komadima. Naš style tip, dodšue, je kombinovanje cheetah printa sa dobrim. crvenim pop of color momentom.

Journal finds: Cheetah print

zara ANIMAL JACQUARD FAUX FUR KNIT CARDIGAN
zara BASIC T-SHIRT WITH ASYMMETRIC HEM
zara ANIMAL PRINT SKIRT
stradivarius MINI TORBA S LEOPARD DEZENOM
pull&bear MIDI SUKNJA S LEOPARD DEZENOM
nine west Dempsey sandale
nine west Priscil cipele
Učitati još
Zatvori