Aura nails: Prikažite svoju auru kreativnim dizajnom na noktima
Aura nails: Prikažite svoju auru kreativnim dizajnom na noktima

Aura nails: Prikažite svoju auru
kreativnim dizajnom na noktima

Fantasy nails, star nails, šta je sledeće? Pa, sledeće je već stiglo, kako što to sa trendovima i biva. Aura nails su već neko vreme ekstremno popularan trend u nail art svetu, i predviđamo da ćemo ovakav dizajn noktiju viđati još dugo.

Dark aura vs light aura

Aura nails nose inspiraciju fotografija vaše aure koje možete napraviti pomoću odredjene fotografske opreme i tehnologije. Zamisao je takva da na noktima predstavite vašu auru dizajnom koji podseća na nju. Naravno u ovom slučaju, vaša aura može biti potpuno po vašem izboru, samo je pitanje da li imate mračnu ili svetlu auru.

 

Iako ste možda od mišljenja da je šarene nokte potrebno ostaviti u letnjoj sezoni, mi smatramo da je to potpuno pogrešan pristup. Štaviše, šareni dizajni na noktima su često i jedini način da uklopimo malo boje u naše outfite za hladnija vremena.

Aura nails savršeno izgledaju podjednako dobro i na kratkim i na dugim noktima, potrebno je samo izabrati kombinaciju boja koju vi smatrate najboljom. Najbolji deo kod ovog trenda, jeste što možete bezbroj puta napraviti potpuno različite varijacije ovog dizajna. Poigrajte se sa bojama i svakog puta imaćete potpuno unilatne rezultate.

Pogledajte još neke dizajne kako je moguće postići aura nokte, i inspirišite se za sledeći odlazak kod manikira.

Učitati još
Zatvori