Umetnost pravljenja torti sa @paulina_cake
Umetnost pravljenja torti sa @paulina_cake

Umetnost pravljenja torti sa @paulina_cake

U festive sezone servirali smo vam pregršt trendova, predloga za putovanje, gift ideja i zanimljivosti iz sveta mode, beauty i lifestyle koji slave praznike na najlepši [ i estetičan ] mogući način. Ovog puta, upravo zbog jednog festive inspired videa naše online putovanje navelo nas je na popularni instagram nalog @paulina_cake koji umetnost pravljenja torti prenosi na sledeći nivo čineći nas da se svaki put zapitamo da li je ovo stvarno torta?

/ @paulina_cake /

The art of making via @paulina_cake

Sa skoro dva miliona pratilaca Paulina, poznatija pod pseudonimom @paulina_cake jedna je od najpopularnijih stvaraoca koji pod digitalnim nebom serviraju umetnost pravljenja torti koje prevazilaze svoju prvobitnu namenu. Paulinin put doveo ju je u Dubai pre nekoliko godina, kada je odlučila da svoju strast pretvori u zanimanje i podvrgne se otvaranju samostalnog biznisa i pronalasku radionice za pravljenje ovih estetsko/gastronomskih remek-dela. Putovanje je dokumentovala na svom instagram nalogu, a počtak njenog novog života uveo ju je u svet kreiranja autentičnih, ekstravagantnih i sofisticiranih torti.

/ @paulina_cake /
/ @paulina_cake /

Zato ne čudi da ovaj put segment gastro zamenjujemo segmentom umetnost i dizajn jer sve što Paulinine ruke kreiraju predstavlja svojevrsni vid malog umetničkog dela bilo da je reč o novogodišnjoj jeki, ringišpilu ili pak Burj Al Arab. Umeće pomešano sa kreativnošću, vizijom i veštinama koje prevazilaze kulinarsko stvaralaštvo dovelo nas je do toga da tehnološkim napretkom i socijalnim mrežama sve više postajemo svedoci stvaranja nekonvencionalne savremene umetnosti koja kreativcima pomažu da budu vidljivi i cenjeni od svih koji dele istu ili sličnu pasiju sa njima. O kulinarstvu ne znamo mnogo ali znamo da uživamo u svemu što radionica @paulina_cake smeštena u Dubajiu stvara, zato vas ovog puta vodimo u Paulinin magiči svet gde torte postaju skulpture, a umetnost stvaranja dobija svoj novi epilog u vidu još jedne account/artist inspired priče.

/ @paulina_cake /
/ @paulina_cake /
Učitati još
Zatvori