Nova godina u enterijerima – izdvojili smo najlepše sa Instagram platna
Nova godina u enterijerima – izdvojili smo najlepše sa Instagram platna

Nova godina u enterijerima – izdvojili
smo najlepše sa Instagram platna

Instagram kao večita lifestyle inspiracija i Nova godina kao opsesija Journal ekipe u mesecu decembru. Dok smo još uvek u festive mood-u selimo naš entuzijazam na Instagram platno gde biramo omiljene enterijere u kojima je glavni junak pogađate upravo Nova godina. Kako su naše omiljene dizajnerke, interior znalci i lifestyle crushes spremile svoje domove za doček ovog univerzalnog praznika novih početaka, tema je naše današnje praznične priče.

Nova godina kuca na vratima..

Čaše podižemo svi, ali ne baš bilo koje, već one posebne izavđene iz Christmas fioke u kojoj novogodišnji dekor sa jelke prenosimo i na trpezarijski sto, bedtime setting, kao i all around festive spirit koji u našim domovima traje od meseca decembra, pa sve do kraja januara. Kao večiti tragači ne čudi da su upravo ti meseci rezervisani za nepreglednim traganjem za inspiracijom gde drugde nego tamo gde inspiracija živi već poslednjih dvanaest godina – digital majesty Instagram. Ovog puta ključne reči su festive i lifestyle koji se u našoj pretrazi ogleda u enterijerima i dekoru kojem naše omiljene digitalne devojke uređuju svoj dom, office i Christmas table.

S tim u vezi, nakon pitanja ko ove godine ima najveću jelku ? I multiple-choice odgvora kakve torbice nosimo na party, naš novogodišnji program selimo u zatvoren prostor gde potragu za čarolijom  završavamo na digitalnom nebu u kojem ovog puta glavnu ulogu preuzima praznična dekoracija i festive mood.

Učitati još
Zatvori