Kojim marmeladama postižemo sun-kissed efekat ovog leta?
Kojim marmeladama postižemo sun-kissed efekat ovog leta?

Kojim marmeladama postižemo
sun-kissed efekat ovog leta?

Priču o zaštiti od sunca i korišćenju proizvoda koji sadrži već dobro poznati SPF smo naučili napamet. Međutim, kako je leto u punom jeku odlučili smo da započenemo diskusiju o proizvodima za sunčanje pomoću kojih postižemo priželjkivani sun-kissed efekat. Marmelade i pekmezi su stupili na scenu.

Kako do što lepšeg tena ovog leta?

Marmelade ili pekmezi za sunčanje postali su neizostavan letnji saputnik koji se uveliko nalazi u svakoj torbi za plažu. Međutim, kako ovaj proizvod nema zaštitni faktor neophodno je da ispratimo nekoliko pravila kako bismo sačuvali kožu od sunčevih zraka.

Naime, saveti stručnjaka naglašavaju da se marmelade ne koristi pri prvim izlaganjima suncu, već nakon nekoliko dana. Tek kada dobijemo „boju“ vreme je za malo pekmeza koji doprinosi stvaranju bronzanog izgleda kože. Veoma je važno da ni u jednom trenutku ne prestanemo da nanosimo SPF. Prilikom korišćenja marmelade za sunčanje, obavezno namažimo i dodatan sloj kreme za sunčanje sa većim zaštitnim faktorom. Na taj način štitimo svoju kožu od negativnih posledica sunčanja. Takođe, jedan od saveta odnosi se i na period dana kada mažemo marmeladu odnoso pekmez. Najbolje bi bilo da to učinimo u prepodnevnim časovima kada UV zračenje još uvek nije toliko jako. Druga opcija jeste da ovaj proizvod korismo nakon 18h kada je sunce malo slabije.

Journal finds: Marmelade za sunčanje

Pronašli smo najbolje marmelade za sunčanje kojima, uz pravilno nanošenje, zasigurno dobijemo željeni sun-kissed ten ovog leta.

marmelade
Afrodita Sun Care
marmelade
Velnea sun
marmelade
Carroten
marmelade
Biobaza Sun
collistar
pupa
Učitati još
Zatvori