Gift guide: Domaći brendovi kod kojih možete pronaći idealne praznične poklone
Gift guide: Domaći brendovi kod kojih možete pronaći idealne praznične poklone

Gift guide: Domaći brendovi kod kojih možete pronaći idealne praznične poklone

Donosimo vam predlog unikatnih, domaćih brendova koji mogu biti idealan primer za kupovinu poklona tokom praznične sezone ili drugim povodom. Svi brendovi koje smo izdvojili do sada su stekli poverenje, ali i popularnost na osnovu kvaliteta i jedinstvenog pristupa. Ono što se od vas traži jeste da prepoznate koji od ovih brendova najviše može da odgovara osobi koju planirate da obradujete.

Vilenica studio

Iza ovog domaćeg brenda stoji Maja Jakšić, dizajnerka tekstila i zidnih tapeta. Njeni radovi naveliko su prepoznatljivi i okarakterisani kao kvalitetan ručni rad. Ukoliko ste i sami u potrazi za zidnim tapetama, preporučujemo da Vilencia bude vaša prva adresa. Kada je reč o poklonima, Maja u ponudi ima i dizajniranu tkaninu – stolnjake, od prirodnih i kvalitetnih materijala koji u svaki dom mogu uneti unikatni momenat. Ukoliko voljena osoba kojoj planirate poklon voli umetnost, brine o dekoraciji i voli da priprema različite zabave i ukrašava trpezu, jedan ovakav unikatni komad će je sigurno obradovati.

Samo nežno prema sebi

Iza umetničkog projekta Samo nežno prema sebi, stoji dizajnerka Jana Oršolić, koja je zahvaljujući kako samom projektu tako i društvenim mrežama uspela da okupi zavidan broj ljudi koji se prepoznaju u motivacionim porukama koje osmišljava. U ponudi ima više različitih poruka koje na drugačiji, posve nežan pristup, šalju motivaciju i pozitivnu energiju za svaki dan. Od notesa, bedževa, cegera, nakita i olovki. Samo nežno prema sebi ima veliki broj različitih proizvoda u ponudi sa porukama koje će sigurno značiti svakome. Njihove proizvode možete pronaći u radnjama u Beogradu: Booka, Lovers, Zenit. Ukoliko ste u potrazi za poklonom koji će biti više od znaka pažnje, smatramo da je ovo odličan predlog.

Aromatherapist

 

Ovo je idealan poklon za one koji vole da se neguju. Domaći brend za izradu proizvoda za negu kože, Aromatherapist, definitivno osvaja srca mnogih. Uz veliki izbor različitih proizvoda za negu, na potpuno prirodnoj bazi, ovaj brend za sada dobija samo pozitivne komentare. Ukoliko osoba kojoj planirate poklon ceni self- care, obožava da brine o svojoj koži i isprobava nove proizvode, ovaj brend je nešto sa čim ne možete pogrešiti. Jedinstvene bočice, simpatični nazivi proizvoda, originalno pakovanje. Sve ovo čini da poklon bude još originalniji, ali i sentimentalniji.

RemakeHome

Ukoliko ste u potrazi za poklonom koji će vaš prijatelj moći svakodnevno da koristi, a uz to voli vintage home komade i odeću, ovo je predlog za vas. Brend RemakeHome nudi veliki izbor vintage komada dekoracije i posuđa, a uz to određeni setovi poseduju i personalizovane poruke. Pored posuđa možete pronaći i komade odeće poput majica, košulja i okovratnika. Nežni i simpatični motivi, svaki set ili komad odeće urađeni su sa mnogo detalja što ih definitivno čini idealnima za poklon.

As Cool As Art

Poslednji predlog, brend As Cool As Artarhitektice i dizajnerke Marije Pecić definitivno predstavlja idealan način da obradujete osobu koja voli kreativne, arty poklone. Kod Marije možete pronaći više različitih poruka, oslikanih na moderan i zabavan način. Poruke su u vidu razglednica, minijatura, ili pak velikih dimenzija, uramljene ili ne. Na vama je samo da izaberete poruku i dizajn koji vas najbolje povezuje ili podseća na osobu kojoj planirate poklon, a Marija će se pobrinuti da svaki detalj bude na svom mestu. Verujemo da je na kraju dana, svakome potreban jedan funky momenat u stanu koji podiže raspoloženje.

Učitati još
Zatvori