7 savršenih: Party cipele
7 savršenih: Party cipele

7 savršenih: Party cipele

Odavno smo se prešaltali u šestu brzinu kada je reč o festive seozni, a danas u okviru naše rubrike 7 savršenih spajamo dva omiljena Journal pojma: cipele i party. Premda još uvek ne znamo na koji party idemo 31-og, kao ni šta tačno nosimo, znamo u kojim cipelama ćemo se pojaviti. S tim u vezi, ova Cinderella story u sezoni ’23/’24 počinje u ponoć, a završava se ne sa jednom već sa sedam pari ultimativnih party cipela.

/ @lenaperminova /
/ @lenaperminova /

And there was a pair of [party] shoes.

Marija Tarlać svojevremeno je izjavila da svoj outfit kombinuje prema cipelama koje planira da obuje u izlazak te večeri/dana, a ko smo mi da Mariji protivurečimo. Šalu na stranu, u predstojećoj festive sezoni u kojoj odbrojavamo dane u sitinim koracima servirali smo vam ultimativna glitter izdanja, kao i predloge nekonvencionalnijih modela koje možete izabrati za svoje savršene saučesnike pred najpopularniji midnight kiss. Prateći redosled jedan stvar [ ili u ovom slučaju dve ] fali kako bi Journal festive jednačinu rešili sa ocenom odličan 5 7. Ne morate da pogađate dvaput, da, reč je o cipelama bez kojih nijedan, a kmoli novogodišnji party ne bi imao smisla. Crvene, šljokičave, sandale, slingback, čizme, floral print… Sve može, i sve se slaže. Zbog toga smo odlučili da ovu rubriku posvetimo upravo njima, a koje modele smo izdvojili kao ultimativne favorite za prazničnu atmosferu pogledajte u nastavku.

/ 7 savršenih: Party cipele /

Ovog puta odabir definitivno nije bio lak, ali smo na kraju uspeli da nepregledni svet cipela svedemo na Journal omiljenih – 7 savršenih.

/ Mach & Mach /
/ Mach & Mach /
/ SAINT LAURENT /
/ SAINT LAURENT /
/ Amina Muaddi /
/ Amina Muaddi /
/ Magda Butrym /
/ Magda Butrym /
/ The Attico /
/ The Attico /
/ Amina Muaddi /
/ Amina Muaddi /
/ Gucci /
/ Gucci /
Učitati još
Zatvori