Letnji mikro trend: Shell champagne glass
Letnji mikro trend: Shell champagne glass

Letnji mikro trend: Shell champagne glass

Kad god pomislimo da smo sve videli, društvene mreže nas lako razuvere. Tako je i sa novim mikro trendom koji polako ali sigurno uzima maha. Reč je o čašama za šampanjac koje su napravljene od pravih morskih školjki. Ovi hand made komadi mogu se pronaći u manjim vintage shop-ovima, ali se trenutno na našem tržištu još uvek niko nije dosetio da se oproba u proizvodnji ovih čaša za šampanjac. Međutim, kako se trendovi brzo šire mogli bismo da očekujemo i prve shell champagne glass u nekim od manjih domaćih craft art i dizajn studija.

Ono što ovaj vid dekoracije poručuje jeste – nežna, ženstvena, beach energija i potpuno novi nivo ispijanja šampanjca. Ukoliko odemo korak dalje, motiv školjke pronalazimo i u ostalim kategorijama dekorativnih i praktičnih predmeta kao što su svećnjaci, činijice za začin i nakit.

@dreamsequenceny

Estetika ispred svega

Možda ste do sada primetili da su nadolazeći trendovi postali manje praktični, a više fokusirani na vizuelni prikaz. Tako možemo opisati i shell champagne glass. Ipak, kada vidimo koliko su zaista estetične ove čaše za šampanjac, zaboravljamo na praktičnost i zamišljamo najbolje kadrove i fotografije koje možemo dobiti uz pomoć ovog trenda. Ukoliko planirate da fotografije sa letovanja podignete na viši nivo, šampanjac poslužite u shell champagne čašama.

Ovog puta – estetika je pobedila!

@w.fashionconcept
@w.fashionconcept

Mala sirena

Novi shell champagne glass trend rekli bismo da slavi nežnu žensku stranu. Čak i šampanjac dobija novu notu nakon što je poslužen u sjajnoj unutrašnjosti školjke. Isti dojam odaju i gorepomenuti craft dekorativni elementi poput svećnjaka, escajga i činijice. Mi ih želimo baš sve jer neretko nastojimo da istaknemo i svoju nežnu stranu, a po Feng shui-u morske školjke imaju moć da potpuno preokrenu energiju u domu. Njihova simbolika je veoma moćna – dugovečnost i sjajna energija morske vode. Upravo takav utisak dobijamo posmatrajući dekorativne komade izrađene od pravih školjki.

@dreamsequenceny
@dreamsequenceny
@shopwallflowervintage

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori