Uz koju viralnu pesmu se snimaju Kim Kardashian, Bella Hadid i Shakira?
Uz koju viralnu pesmu se snimaju Kim Kardashian, Bella Hadid i Shakira?

Uz koju viralnu pesmu se snimaju Kim
Kardashian, Bella Hadid i Shakira?

Kim Kardashian, Bella Hadid i Shakira ovih dana slušaju istu pesmu a kao dokaz imamo njihove društvene mreže na kojima je hit britanskog repera postao viralan. U razmaku manjem od dve nedelje jedne od najpraćenijih žena sveta podelile su istu pesmu i time odradile muzičaru organski PR iz snova o kojem drugi izvođači mogu samo da sanjaju. Numeru Sprinter je za dva meseca samo na yt platformi preslušalo 85 miliona ljudi a UK drill je kao muzički pravac postao potpuni mainstream. Neko bi pomislio da je sve ovo unapred smišljen i plaćen promo ali – girls just like a catchy song.

@babybella777

First day back on set in 5 months!

♬ Sprinter Dave x Cench - Spotify Audios

Ko je Central Cee?

Britanski reper bavi se muzikom još od tinejdžerskih dana, da bi konkretnu mainstream popularnost stekao pre nešto više od dve godine. Njegova pesma Doja je postala najstrimovanija UK rap pesma na platformi Spotify, dok je singl Sprinter debitovao na prvom mestu liste britanskih singlova. Iako deluje da je njegova popularnost došla za veoma kratko vreme, on je godinama unazad radio na njoj. Takođe, UK drill je pravac koji je već dugo u fokusu, čak možemo reći i da je na zalasku popularnosti. Ovog leta Central Cee gostuje na raznim festivalima širom sveta, a njegov globalni vizibilitet raste iz dana u dan. Ostaje nam da vidimo u kom pravcu će se njegova karijera dalje odvijati ali ovo je njegovih pet minuta i – nadamo se da će ih pametno iskoristiti.

Central Cee x Jacquemus

Ako redovno čitate Journal par meseci unazad setićete se viralne Jacquemus kampanje sa bebama haskija. Centralna figura pomenute kampanje je upravo Central Cee, a kako je Jacquemus marketing ispred svog vremena to je trebalo da nam bude hint – this boy is going places. Reper je bio savršen izbor za ovu hypebeast fluffy kolekciju koja je nedavno doživela i svoj restock. Ukoliko niste uspeli da je kupite u prvom krugu, Neve World kolekcija biće dostupna u okviru highsnobietyshop sajta za kupovinu.

Kim
Central Cee x Jacquemus
Kim
Central Cee x Jacquemus

Foto: Instagram, Tik Tok, Jacquemus

Učitati još
Zatvori