Dok sa nestrpljenjem iščekujemo novi album, Rihanna otkrila zašto će on biti najbolji do sada
Dok sa nestrpljenjem iščekujemo novi album, Rihanna otkrila zašto će on biti najbolji do sada

Dok sa nestrpljenjem iščekujemo novi album, Rihanna otkrila zašto će on biti najbolji do sada

Prošlo je osam godina otkako je Rihanna izbacila poslednji album ANTI. U više navrata, popularna pevačica rekla je kako smatra da je kroz njega dala najbolju verziju sebe. Samim tim, oseća se pomalo uplašeno jer možda neće uspeti da napravi bolji album. Štaviše, u prošlogodišnjem intervjuu za britanski Vogue priznala je da je upravo perfekcionizam ono što je najčešće sputava u stvaralaštvu.

Međutim, čini se da je Rihanna odlučila da uprkos tome svoje fanove tokom 2024. godine definitivno obraduje albumom R9 o kom do sada nije otkrila previše detalja. Ipak, u poslednjem javnom pojavljivanju odlučila je da otkrije dodatan razlog zbog kog ćemo morati još malo da se strpimo.

Loading… R9

U intervjuu koji je dala na događaju organizovanom povodom predstavljanja novih Fenty Beauty proizvoda, Rihanna je rekla da će njena nova muzika biti odlična. Glavni razlog za to je činjenica da će se osetiti njen umetnički razvoj, odnosno evolucija. Sa obzirom na to da pevačica u gotovo svakom aspektu, kako privatnom tako i poslovnom, ulazi u novu eru – čini se da će i album R9 biti upravo to. Nova era.

Štaviše, ona je priznala još jedan detalj – kroz stvaralački proces i rad na ovom albumu, muzika je postala njeno igralište. U nove melodije utkani su njene misli i emocije, te ono što Rihanna zaista jeste. Ipak, još uvek nije poznato da li će se na albumu naći i kolaboracije sa drugim umetnicima. Međutim, ona je potvrdila da nije big collaborator, te da dueti za nju moraju da imaju svrhu i nameru.

rihanna novi album
rihanna / profimedia

Dakle, na osnovu malog broja informacija koje nam je Rihanna dala u poslednjih nekoliko meseci, čini se da će na albumu eksperimentisati sa različitim zvukovima mnogo više nego što je to činila do sada. Ipak, da li će se oprobati u nečemu sasvim drugačijem – ostaje nam da saznamo. Čini se, vrlo uskoro.

Foto: Profimedia, Instagram @badgalriri

Učitati još
Zatvori