Camper kožne baletanke su neočekivani favorit ovog leta – izdvajamo omiljene modele
Camper kožne baletanke su neočekivani favorit ovog leta – izdvajamo omiljene modele

Camper kožne baletanke su neočekivani favorit ovog leta – izdvajamo omiljene modele

It’s that time of the year again – ne, ne mislimo na praznike, već sezonu baletanki. Sa toplim vremenom, prolećnim mesecima, i baletanke se bude iz zimskog sna, dospevajući na prednje police naših obućara. I kako smo godinama prihvatali da ovaj model cipela jednostavno nikada neće napustiti sezonske trendove, predikcija sada podrazumeva samo jedno – odabir između brendova i dizajna koji ove sezone nosi titulu the baletanke koje svi žele. Miu Miu se i dalje vredno trudi, Alaïa ne zaostaje, međutim, nepredviđen novi igrač je – Camper.

Camper-ske baletanke

Španski brend već godinama unazad vredno radi kako bi se približio modnim entuzijastima. Najčešće su to raznovrsne kolaboracije od kojih se poslednja, ona sa nemačkim brendom Ottolingerom, pokazala kao plodonosan potez. Ipak, i sopstvenim dizajnom uspevaju da se izbore za koji minut pažnje. Tako su uspeli i modelom Casi Myra, koji pretenduje da porazi čak i neprikosnovene Miu Miu konkurente.

Da je Camper dospeo među propovednike novih stilskih trendova, ne iznenađuje. Od svojih početaka, mediteranski brend sa Majorke prepoznatljiv je po svojim nekonvencionalnim dizajnerskim odlukama. Iako Casi Myra ne odstupa previše od tradicionalne siluete baletanki, neosporno je da su uspeli da kreiraju nešto drugačije modele. I dok mnogi primerci ovih cipela često evociraju ženstvenost i eleganciju, Camper je uspešno ponudio alternativu svim devojkama i ženama koje bi zadržale praktičnost i udobnost baletanki, ali neguju nešto drugačiji stil.

Journal favoriti: Camper baletanke

Učitati još
Zatvori