Lepe vesti za kraj godine: Marija Šerifović dobila sina
Lepe vesti za kraj godine: Marija Šerifović dobila sina

Lepe vesti za kraj godine: Marija
Šerifović dobila sina

Nakon što je početkom oktobra izašao novi album jedne od najuticajnijih kantautorki regionalne muzičke scene, Marije Šerifović, pod nazivom Dolazi ljubav koji smo sa nestrpljenjem čekali i za koji je u intervjuu za Journal istakla kako predstavlja početak nove dekade u njenoj muzičkoj karijeri, sada je postalo izvesno da je sve to bila i idealna uvertira za početak novog životnog poglavlja. Od poslednjeg albuma prošlo je punih deset godina, a ovim projektom Marija Šerifović proslavila je i dve decenije izuzetne muzičke karijere.

Marija Šerifović je na svojim društvenim mrežama podelila emotivnu fografiju uz simboličan opis „ljubav je došla“ i time poslala jasnu poruku da je u njen život stigla prinova, a nastavak opisa je glasio: „Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od od tuge i od ljudi“. Na kraju poruke Marija je uputila reči ljubavi i u potpisu napisala „Love M&M“ što predstavlja prva slova njenog i imena deteta koji se zove Mario.

Nakon dirljive objave, u komentarima su se nizale čestitke dragih prijatelja i kolega pa su tako među privima čestitali Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Ivana Peters, Jovana Nikolić, Leontina Vukomanović, Milica Todorović, Mirza Mustafagić, Ena Luna, Dušan Petrović, Mihailo Anušić, kao i voditeljka Maja Nikolić. Svi oni uputili su najlepše čestitke uz želje da ih kroz život prate velika sreća i još veća ljubav.

Journal tim se pridružuje čestitkama.

Foto: Edvin Kalić

Učitati još
Zatvori