Koje sve muzičke novitete slušamo na repeat ovih dana
Koje sve muzičke novitete slušamo na repeat ovih dana

Koje sve muzičke novitete slušamo
na repeat ovih dana

Australijski kantautor, Troye Sivan, obeležio je minulo leto zaraznim dance hitom Rush – koji mesecima nije silazio s vrha muzičkih lista. Na samom početku jeseni Troye je iznenadio mnogobrojnu publiku novim singlom Got Me Started, sledstveno tome najavivši predstojeći studijski album. Pesma je praćena upečatljivim muzičkim videom, koji je ispunjen scenskim referencama na kultni azijski LGBT+ film Happy Together i ujedno poziva na buđenje seksualne slobode.

@troyesivan

Elodie – A Fari Spenti

Italijanska umetnica, Elodie Di Patrizi, početkom godine objavila je četvrti studijski album Ok. Respira. Nakon toga usledio je nastup na čuvenom muzičkom festivalu Sanremo, a prva polovina godine protekla je u znaku njenog prvog dokumentarnog filma – ali i velike turneje koja je otpočela u Rimu. Druga polovina godina sudeći po mnogobrojnim najavama biće takođe ispunjena brojnim novitetima, a jedan je već i stigao – reč je o singlu A Fari Spenti. Ovim je Elodie otpočela novo muzičko (i vizuelno) poglavlje. U prilog tome govori spot u kojem zanosna Italijanka u neviđenom izdanju trči pustim milanskim ulicama i znakovnim jezikom izaziva osećaj mistike. Režiju muzičkog videa potpisuje poznati modni dvojac – braća Morelli – sa kojima je Elodie sarađivala na projektu Bagno a mezzanotte.

@elodie

Madison Beer – Spinnin

Američka kantautorka, Madison Beer, objavila je 15. septembra drugi studijski album Silence Between Songs. Odmah po izlasku sa albuma se istakla numera Spinnin, koja melanholičnim prizvukom i lirskim tekstom uranja kroz iskonske emocije. Uz pesmu je predstavljen i retro muzički video. A Madison Beer je na dobrom putu da izgradi karijeru poput Lane Del Ray.

@madisonbeer

Foto: Instagram @troyesivan; @elodie; @madisonbeer Video: YouTube

Učitati još
Zatvori