011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Let it spring. 

Napokon se vratilo toplije vreme – grad u svakom svom ćošku počinje da cveta. Iako smo u Beogradu budni tokom celog vikenda, bez obzira na godišnje doba (jer ovaj grad nikad ne spava), ipak postoji neka vrsta olakšanja kada prilikom izlaska ne moramo da se oblačimo u full zimsku opremu. Ove nedelje smo vam pripremili raznovrsan izbor barova, klubova i ultimativnih mesta za efikasno sprovođenje weekend euforije. Zato, spremite svoje naj-spring outfit-e, jer ovog vikenda obilazimo ceo grad.

Beograd vikend vodič

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu


APRIL U BEOGRADU @ Pola-pola

Vikend je u četvrtak, a mi smo u Pola-pola. Tradicionalno Čola veče održaće se i ovog četvrtka u eklektičnom Pola-pola baru. O ovom mestu i njegovoj ideji smo uveliko govorili – pola prostora predstavlja bar, a druga polovina studio za fotkanje. Tokom provoda u Pola-pola nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za koktele, imajući u vidu njihovu neprikosnovenu koktel kartu. Krećemo vikend već danas, a za dobar provod zadužen je neponovljivi Čola.

LUTON @ Pola-pola

Isto mesto, samo drugačije vreme. U subotu u Pola-pola baru imamo priliku da svedočimo vraćanju prave žurke u grad. Luka Šćepanović, poznatiji kao DJ Luton, će biti zadužen za nezaboravan provod. Njegovi miskevi su i više od muzike, a u to se možete uveriti u subotu 6. aprila na adresi Žorža Klemansoa 29B.

ROSSA & DEA TOSH @ ТРОЙКА

U subotu se selimo u Karađorđevu ulicu, nezaobilaznu beogradsku ulicu ukoliko tražite autentičan lokalni provod. Idemo na tech/house žurku na kojoj će muziku vrteti Dea Tosh & Rossa, poznate DJ-ice Beogradskoj clubbing sceni. Troika nam je i do sad bila ultimativna stanica za dobar provod, so let the party begin.

DONATO DOZZY @ Karmakoma

Legendarni Donato Dozzy napokon stiže ove subote u Karmakomu. Prošla žurka mu je bila otkazana, ali ćemo već ovog vikenda moći da uživamo u njegovoj kultnoj dub techno i ambient produkciji. Do subote ne moramo ni mnogo da čekamo, ovaj poznati italijanski DJ će nam puštati muziku za nekoliko desetina sati – fingers crossed.

 

 

CEO VIKEND @ BACKSTAGE

Ako se odlučite da posetite Backstage, ovo je pravi vikend za to. Lepo vreme i u potpunosti isplaniran party program za ceo vikend: od (sada već) kultne Back in the 90s žurke, preko sjajnih gostovanja (Synthetix), do poznatih beogradskih DJ-eva (Danijel Čehranov). Zato, dobro se hidrirajte i odmorite jer nas ovog vikenda put vodi u Makedonsku 4.

YUGO HOUSE / KUĆNA ŽURKA @ 0.5

Yugo House ili Kućna žurka – vi birate na koju muzičku stranu ste orijentisani ovog vikenda. U svakom slučaju destinacija je ista – bar 0.5. Iako su mnogi od nas u redovnoj prilici da obiđu popularni dorćolski bar, nikad nije na odmet još jednom uvrstiti klasike u Journal vikend vodič. Na adresi Dobračina 30a čeka vas mesto sjajnog provoda, a svoja mesta možete rezervisati na broj telefona u opisu objave na njihovom Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori