011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu za 8. mart
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu za 8. mart

011. night escapes: Vikend euforija
u Beogradu za 8. mart

Girls night only.

Devojke, this one’s for you. Vreme je da pozovete najbolje prijateljice i organizujete veče za pamćenje. Glasna muzika se podrazumeva, a đuskanje do jutra je imperativ.   Upravo zbog toga, pripremili smo lukavo osmišljen vodič kroz najbolje osmomartovske žurke u prestonici. Malo nostalgičnih melodija, prepoznatljivih stihova, pa i najboljeg elektronskog zvuka neizostavni su deo proslave Dana žena.

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu za 8. mart

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu


VIVA LA VULVA / Silosi Beograd

First things first. Silosi su pripremili nestandardnu osmomartovsku žurka koja se pretvorila u prvi festival ženskog principa Viva la Vulva. Naime, festival će trajati 8. i 9. marta i to u periodu od 18 časova pa sve do ponoći. U petak će dobru atmodferu zavrteti Una Nikolić i Yelisaveta, a u subotu DJ pult preuzimaju Aleksandra Duende i Vanja Bursać.

Program takođe uključuje šou spektakularne cirkuske trupe Circobalkana i čitav niz interaktivnih postavki. Imaćete (kao i mi) priliku da posmatrate ikonopis uživo, da se tetovirate na licu mesta ili da prođete kroz ceo proces izrade taftinga. U baterijama Silosa biće izloženi i brojni radovi savremenog slikarstva, skulpture, keramike i fotografije.

ELITNI PETAK / Zappa Barka

Šta žene zaista žele filozofsko je pitanje, a ekipa 1 by 1 koncepta predviđa da je reč o pomirenju omiljenog domaćeg boy band-a Elitni odredi. Upravo zbog toga, 8. mart u Zappa Barki biće u znaku Elitnog petka i prepoznatljivih hitova svetske i domaće scene.

I diskografije Elitnih odreda, naravno. Da li će zaista biti svaka pesma sa albuma Oko sveta, pitate se? Odgovore pronađite u petak, a mi vam garantujemo da se nećete razočarati.

Devojke, žurka počinje u 21 čas. Potrudite se da stignete na vreme jer vas čeka i zanimljivo iznenađenje!

VUK VUKOSAVLJEVIĆ & IVAN ZEC / Backstage

Beogradski klub Backstage ovog petka slavi snagu, ljubav i lepotu žena podsećajući da je to neophodno činiti svakog dana. U to ime Vuk Vukosavljević i Ivan Zec nastoje da pažljivo kreiranim setom daju svojevrsni omaž veličanstvenom ženskom duhu i to kroz lukavo servirani elektronski zvuk koji vas (i nas) tera da đuskamo satima. A, to je upravo ono što nam je potrebno ovog 8. marta.

I ne zaboravite: U svetu u kojem možete da budeš bilo šta – budite nezamenljive. Upravo ovo, jasna je poruka ekipe iz kluba Backstage koja naglašava autentičnost ne samo žena već savremenog društva u svojoj suštini.

 

DAKISSA & DAKMAN / Klub Troika

Girls night out ne može da prođe ni bez kluba Troika koji iz vikend u vikend kreira imrezivno audio-vizuelno iskustvo ljubiteljima elektronskog zvuka i digitalne umetnosti. Bez ijedne izgovorene reči DJ dvojac Dakissa i Dakman ovog petka će ispričati svoju priču, a celovečernje đuskanje je neizostavno.

A, kako znamo da je provod zagarantovan? Jednostavno. Uveliko smo otkrili da Danilo Grubišić aka Dakissa nije izabrao muziku, house je izabrao njega. Takođe, sa nama je podelio i svoj ultimativni miks, te je sada idealan trenutak da se uz njega pripremite za omiljeni nam 8. mart.

BAKA & ALEXANDER DE FUNK / Ben Akiba

Life is short, dance like nobody’s watching, a uzavrela atmosfera na plensnom podijumu čeka vas upravo 8. marta u White Loungeu u Ben Akibi. Za lepo ponašanje i ritmove koji su zaludeli ljubitelje elektronske muzike biće zadužen Sir Groovesalot aka Mihajlo Mitić.

U svetu DJ-inga njegov pseudonim (After)Baka odzvanja glasno, a za pultom će se naći i Alexander de Funk. Fuzija žanrova i pažljivo kreirani setovi koji će stvarati idealne prelaze čekaju vas ovog petka u Ben Akibi.

MOŽE MOŽE / Caffe Bar Tok

Sledeća stanica – Caffe Bar Tok. Može? Može. Ukoliko vas hvata nostalgija i ovaj Dan žena želite da provedete uz dobro poznate stihove direktor 8. marta, jednog jedinog Željka Samardžića, naš predlog je žurka MOŽE MOŽE.

Pored hitova 9000 metara, Ljubavnik ili Bezobrazno zeleno, imaćete priliku da čujete i ostale kultne numere iz kategorije domaće pop kulture. Kao što ekipa Caffe Bara Tok sama ističe – od muzike očukujte neočekivano. A, efekat iznenađenja je uvek dobro došao.

 

Učitati još
Zatvori