Izdvojili smo tri filma koja morate pogledati ukoliko ste fan Evrovizije
Izdvojili smo tri filma koja morate pogledati ukoliko ste fan Evrovizije

Izdvojili smo tri filma koja morate
pogledati ukoliko ste fan Evrovizije

Svake godine, pripreme za Evroviziju iziskuju dosta vremena. Trenutno ne mislimo na organizatorske pripreme, već individualne. Pravi evrovizijski fanovi znaju šta znači kada dođe veče prvog polufinala. Mora se okupiti društvo, kupiti nešto za grickanje i piće. I strastveno braniti svog favorita. Kako je ovogodišnja Journal favoritkinja Teya Dora sa pesmom Ramonda, pripreme moraju biti ozbiljnije. Nakon što smo spremini all the essentials koji će nam pomoći da evrovizijske večeri provedemo što udobnije (a, paradoksalno, i što uzbudljivije), vreme je da se posvetimo final touch pripremama. Ukoliko želite da vam evrovizijski osećaj potraje donosimo ideje za tri must-watch filma koji preslikavaju taj music festival vibe i podižu Eurovision game na novi nivo.

001. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga


Autentični i neponovljivi evrovizijski film. Ovaj film predstavlja američku muzičku romantičnu komediju iz 2020. godine, u režiji Davida Dobkina. Scenario potpisuju Will Ferrel i Harper Steel, a u glavnim ulogama se nalaze Will Ferrel, Rachel McAdams, Dan Stevens, Melissanthi Mahut, Mikael Persbrandt, Ólafur Darri Ólafsson, Graham Norton, Demi Lovato i Pierce Brosnan. Film prati islandske pevače u njihovoj viziji da predstave svoju zemlju na Pesmi Evrovizije. Beskrajno smešna i duhovita komedija koja pritom odlično izgleda, držaće vas u mestu i na ivici suza (srećnih) sve vreme. Ovaj film predstavlja idealnu pripremu za ovogodišnju Evroviziju, međutim, možete ga odgledati i nakon takmičenja, kako bi vam evrovizijski duh duže potrajao.

tri filma evrovizija
IMDB
evrovizija tri filma (2)
IMDB

002. Popstar: Never stop never stopping


Popstar: Never stop never stopping je američka mockumentary mjuzikl komedija iz 2016. godine čiju režiju potpisuje Akiva Schaffer i Jorma Taccone. Ovaj film okuplja odličnu glumačku ekipu sa kojom je smeh zagarantovan. U glavnoj ulozi se našao Andy Samberg, a film prati priču pop zvezde conner4realKada njegov novi album ne uspe, pop i rep superzvezda čiji lik timači Andy Samberg postaje posmatrač sopstvenog života dok se sve oko njega figurativno raspada. Glavni lik če pokušati sve kako bi povratio svoju nekadašnju slavu, međutim, sve osim ponovnog okupljanja svoje stare rep grupe The Style Boyz.

tri filma beosong
imdb

003. Pitch Perfect (1, 2, 3)


Došli smo do filma koji slobodno možemo nazvati klasikom. Obeležen tagovima #musical, #comedy i #romance ovaj film je za kratko vreme postao omiljeni ljubiteljima komedija. Film prati brucoškinju Beccu na Univerzitetu Barden koja se pridružuje ženskoj pevačkoj grupi. The Bellas postaju predstavnice ženske snage u kampusu i bore se protiv svojih muških rivala na školskom takmičenju. U glavnim ulogama našle su se: Anna Kendrick, Brittany Snow i Rebel Wilson.

pitch perfect
IMDB

Foto: IMDB, YouTube

Učitati još
Zatvori