Ekskluzivno za Journal: Teya Dora o pobedi na Pesmi za Evroviziju 2024
Ekskluzivno za Journal: Teya Dora o pobedi na Pesmi za Evroviziju 2024

Ekskluzivno za Journal: Teya Dora o pobedi
na Pesmi za Evroviziju 2024

Teodora Pavlovska javnosti poznatija kao Teya Dora pobednica je ovogodišnjeg takmičenja Pesma za Evroviziju 2024, a talentovana kantautorka pesmom Ramonda, koja je osvojila simpatije publike, predstavljaće Srbiju na predstojećem takmičenju u Malmeu. Journal tim vas vodi u backstage takmičenja odakle je Teya Dora ekskluzivno za Journal podelila prve utiske.

Velika čast i odgovornost! Osećam da imam šta da pružim i pokažem svetu, a da isto tako pošaljem poruku koja je važna za naš narod!, istakla je.

Ramonda

Nakon velikog uspeha pesme Džanum, talentovana umetnica poverenje publike opravdala je i pesmom Ramonda, koja je odmah naišla na pozitivne reakcije i uvrstila se među ovogodišnje favorite za predstavnike Srbije na Evroviziji. Teya Dora koautorski potpisuje muziku, tekst i produkciju. Iza muzike i produkcije autorski stoji i Luka Jovanović – Luxonee, dok je tekst napisan u saradnji sa Andrijanom Kadovićem – Ajzijem.

Pobednička numera ima i spot, koji vizuelno dočarava emotivan tekst i prenosi atmosferu pesme. The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it, stoji kao poruka na početku spota, ujedno i motiv pesme. Režiju potpisuje Rebi, dok je direktor fotografije Vlada Đurić.

 

Teya Dora se ubraja među mlade umetnice koje su se na muzičkoj sceni istakle autentičnim izrazom, a njena interpretacija na finalnoj večeri takmičenja Pesma za Evroviziju 2024 to potvrđuje. Sjajni scenski efekti, kostim i vokalna izvedba, dali su nastup koji je naišao na odobravanje, kako predstavnika stručnog žirija, tako i publike.

Journal tim se pridružuje čestitkama!

Učitati još
Zatvori