Izdvajamo tri predstave sa repertoara Teatra na Brdu koje morati pogledati u martu
Izdvajamo tri predstave sa repertoara Teatra na Brdu koje morati pogledati u martu

Izdvajamo tri predstave sa repertoara Teatra na Brdu koje morati pogledati u martu

Teatar na Brdu najmlađe je pozorište u Srbiji, osnovano 2018. godine od strane glumaca Andrije Miloševića i Viktora Savića. Iako mlado, ovo pozorište brzo je postalo mesto u gradu gde se mogu pronaći originalne i duhovite priče potkrepljene snažnim glumačkim ekipama. Pored brojnih originalnih predstava, Teatar na Brdu domaćin je brojnim gostujućim predstavama, te publika uvek može da računa na zanimljiv sadržaj.

Ovog marta, njihov repertoar posebno je interesantan – tim povodom, izdvajamo tri predstave koje ne smete propustiti.

#Mačka_pečena, 23. mart

Predstava zanimljivog naslova, #Mačka_pečena je priča o Sofiji i Petru. Sofija je majka mlade devojke, a Petar uspešan, samouveren čovek. Oboje samostalno realizovani, kako emotivno, tako i finansijski, Sofija i Petar uživaju u ljubavi. Ipak, idila ne traje. Jedan naizgled beznačajan događaj promeniće njihov harmoničan odnos. Iznenada, njihova veza pretvara se u vezu punu nepoverenja, želje za kontrolom i nesigurnosti. Sa Jelenom Đokić i Viktorom Savićem u glavnim ulogama, predstava se bavi krahom jedne ljubavne veze. Koji je trenutak kada treba odustati od ljubavnog odnosa koji to više nije? Scenario potpisuje Milena Depolo, a režiju Đurđa Tešić.

Mačka pečena / teatar na brdu
Mačka pečena / teatar na brdu
Mačka pečena / teatar na brdu

Pazi šta želiš, 31. mart

Radovan Vujović već neko vreme je u žiži javnosti – posebno nakon uspeha serije Deca zla, čiji je protagonista. Glumac je aktivan i u pozorištu, a posebno u Teatru na Brdu. U predstavi Pazi šta želiš gledamo ga sa Aleksandrom Radojičićem i Aleksandrom Tomić. Ovaj trio je fantastičan u komediji nastaloj po motivima predstave Liste za ljubav Norma Fostera. Priča prati dva muškarca koja upadnu u zamku traženja savršene žene. Da bi se uverili u to da idealan partner (ili partnerka) ne postoji, prolaze kroz niz komičnih situacija i zapleta i stiču važnu lekciju. Ova komedija možda je i najpopularnija na repertoaru Teatra na Brdu, te požurite po karte.

pazi šta želiš
pazi šta želiš / teatar na brdu

Šećer je sitan osim kad je kocka, 21. mart

Šećer je sitan osim kad je kocka je predstava kojom je otvoreno pozorište Teatar na Brdu u novembru 2018. godine. Predstava je rađena po istoimenom komadu Nikole Pejakovića, koji istražuje bračni odnos urbanog para sa Banovog brda. Ona je komična studija odnosa tog para sa prijateljima, kumovima i komšijama. Pored toga, ona istražuje i šta stoji iza (konstantnih) svađa i mirenja supružnika i njihove not-so-realistične svakodnevice. Poput sitkoma, ova predstava puna je brzih i urnebesnih replika i idealna je predstava za popravljanje raspoloženja. Uloge tumače Aleksandra Tomić / Milena Živanović, Andrija Milošević, Viktor Savić i Sloboda Mićalović. Reditelj je Nikola Pejaković.

secer je sitan osim kad je kocka
sećer je sitan osim kad je kocka / teatar na brdu

Foto: Teatar na Brdu / Instagram: @teatarnabrdu

Učitati još
Zatvori