Podkast na temu: kako da razgovarate sami sa sobom sa više saosećanja
Podkast na temu: kako da razgovarate sami sa sobom sa više saosećanja

Podkast na temu: kako da razgovarate sami
sa sobom sa više saosećanja

Početkom meseca, Jay Shetty, voditelj i osnivač podkasta On Purpose ugostio je jednu od najvećih muzičkih zvezda današnjice Selenu Gomez. Selena nam je svima poznata kao ličnost koja zaista podiže svest o mentalnom zdravlju tokom čitave svoje karijere a vrhunac je dostigla objavljivanjem filma My mind and me u kojem otkriva svoje borbe sa bipolarnim poremećajem, nervnim slomom i lupusom.

U razgovoru sa Jay Settyem Selena nam objašnjava kako je izgledao njen put ka izlečenju, koje su stvari iz njenog života uticale na nju i šta joj je na kraju pomoglo da se izbori sa svim ovim problemima.

@selenagomez
@selenagomez

SAMOPOUZDANJE

Selena je oduvek bila uzor kada je reč o samospoznaji i samopouzdanju, ali je ujedno i ličnost koja je imala ozbiljan i težak put kada je reč o učenju kako da čovek zavoli sebe – napomenula je u podkastu.

Još od kako se pojavila na sceni, videlo se da Selena voli da razgovara na teme koje se tiču njenog života i emocija. Što smo je bolje upoznavali, bilo je jasnije da je reč o jednoj izrazito emotivnoj osobi koja zaista ima iskren cilj da podigne svest o mentalnom zdravlju. U razgovoru sa Jay Settyem pevačica na otkriva kako je prošla kroz svoje ikustvo samospoznaje.

Selena u podkastu otvoreno priča o raskidu ljubavnog odnosa i načinu na koji je to uticalo na nju.

@selenagomez

BIRAJ REČI KADA RAZGOVARAŠ SA SAMIM SOBOM

Ako bi postojala jedna stvar koju bi mogli da izdvojimo iz ove epozode to je poruka koja se javlja na sredini razgovora između Selene i Jaya – način na koji razgovaraš sa samim sobom je bitan. Selena je ispričala kako je izgledala njena borba sa teretom slave, kako je uspevala da podnese veliki medijski pritisak a istovremeno i pritisak okoline. Za prevazilaženje ovih izazova u njenom životu bio je zaslužan upravo svakodnevni razgovor koji je sama sa sobom obavljala kao i način na koji je sebe pokušavala da prihvati, podigne i ohrabri.

Veliki deo razgovora posvećen je i bojazni od neuspeha, osećaju krivice i strahu od povređivanja. Međutim, Selena ističe da se nakon svega više ne plaši da bude povređena, i da će radije dozvoliti da joj srce ponovo bude slomljeno nego da, čuvajući ga, ne iskusi i ne oseti ništa.

@selenagomez

ŽIVOT POD PRITISKOM SAVRŠENSTVA

Prihvatiti sebe, nastaviti dalje sa životom znajući da je savršenstvo nedostižno i da nas neće učiniti srećnima i zadovoljnima velika su tema i poruka u razgovoru između Selene i Jaya. Ako ste se ikada pitali da li je moguće prevazići težnju ka dostizanju savršenstva u životu, ovaj podkast biće odličan način da saznate i kako.

Žena, koja na prvi pogled deluje savršeno objašnjava kako je težnja za savršenstvom postala njena slabost. Istovremeno, njeno oružje u borbi protiv toga jeste dopuštanje sebi da se oseti loše.

Ako ste odgledali dokumentarni film u kom Selena otkriva svoju priču o mentalnom zdravlju, borbi sa nervnim slomom i lupusom, ovaj podkast će vam samo dodatno objasniti čitav proces kroz koji je prolazila. Za sve one koji još uvek čekaju da odgledaju dokumentarac, možemo da garantujemo sjajan uvod u život ove mlade devojke koja se zaista, svim srcem, zalaže da pomogne svima koji prolaze kroz težak period u životu.

Učitati još
Zatvori