TALKS – novi Saint Laurent podkast koji nas vodi iza kulisa ove modne kuće
TALKS – novi Saint Laurent podkast koji nas vodi iza kulisa ove modne kuće

TALKS – novi Saint Laurent podkast koji nas vodi iza kulisa ove modne kuće

Stigao nam je novi podkast od Saint Laurent kompanije koji možemo da slušamo/gledamo na YouTube-u. U pitanju je podkast TALKS. Podkasti su u poslednje vreme postali omiljeni način za provođenje slobodnog vremena. Zabavni i edukativni – od podkasta koji nas sprovodi po muzejima, do onih koji vam mogu pomoći da prevaziđete određene karijerne izazove, podkasti predstavljaju izvor informacija današnjice. Ukoliko niste znali, Saint Laurent već ima jednu seriju podkasta pod nazivom SMOKING.

INTIMATE TALKS

Saint Laurent TALKS predstavlja novu seriju snimljenih razgovora sa ličnostima iz sveta bioskopa, fotografije i umetnosti. Ličnosti sa kojima se razgovori obavljaju predstavljaju bliske saradnike kompanije i kreativnog direktora Anthonyja Vaccarelloa. Specifične estetike, crno-bela scenografija odaje utisak intime, TALKS govori o privatnim životima gostiju. Francuski novinar Augustin Trapenard intervjuiše goste i postavlja im intimna pitanja o njihovoj karijeri i životu u minimalističkom enterijeru.

Talks Saint Laurent podcast
/ SAINT LAURENT YOUTUBE PRTS /

Juergen Teller

Gost prve epizode ovog podkasta jeste Juergen Teller, nemački fotograf, dugogodišnji umetnički saradnik Anthonyja Vaccarelloa. Intervju prati podršku Saint Laurenta u organizaciji Juergenove nove izložbe I need to live, koja je održana u Grand Palais Éphémère. Izložba je održana u Parizu od 16. decembra 2023. do 9. januara 2024. Izložbu trenutno možete posetiti u muzeju umetnosti i dizajna Trienale di Milano.

Podkast je dostupan na YouTube-u i svim glavnim podkast platformama. 

/ SAINT LAURENT YOUTUBE PRTS /

SMOKING

TALKS nije prvi podkast Saint Laurent-a. Prvi, koji je izašao 2022. godine, pod nazivom SMOKING moguće je poslušati na sledećim platformama: Apple podcasts, Spotify, Deezer, Soundcloud i Podcast Addict. SMOKING podkast je sniman u mističnoj i talanstvenoj atmosferi koja podstiče goste da se osećaju prijatno. Mistično, tajanstveno – reči kojima bismo i opisali teme intimnih razgovora unutar prvog podkasta. Podkast SMOKING je sniman u The Saint Laurent Rive Droite prodavnici u Parizu i neki od gostiju su Catherine Deneuve, Charlotte Gainsbourg, Gaspar Noé, Laetitia Casta i Félix Maritaud,

Učitati još
Zatvori