Kultni film iz 80-ih dobija adaptaciju, a produkciju potpisuje Jennifer Aniston
Kultni film iz 80-ih dobija adaptaciju, a produkciju potpisuje Jennifer Aniston

Kultni film iz 80-ih dobija adaptaciju, a
produkciju potpisuje Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je ponovo odlučila da nas zapanji svojim umetničkim/profesionalnim/vizionarskim sposobnostima. Naime, kultni film 9 to 5 dobija svoju adaptaciju i to pod producentskom palicom Jennifer Aniston i njene filmske partnerke Kristin Hahn. Film je trenutno u nastanku, a oskarovac Diablo Cody radi na najnovijem nacrtu adaptacije ovog filmskog klasika. Detalji radnje nam još uvek nisu poznati, uzevši u obzir da se čuvaju u tajnosti.

9 to 5

Originalni film 9 to 5 predstavlja američku kultnu satiričnu komediju iz 80-ih. Film je režirao Collin Figgins, a glavnim ulogama su se našle Dolly Parton, Jane Fonda i Lily Tomlin. Njih tri glume zaposlene žene koje odlučuju da se osvete svom egoističnom šefu, kog glumi Dabney Coleman. Ovaj film iznedrio je istoimeni sitcom koji se emitovao na ABC-u od 1982. do 1983. Parton, Tomlin i Fonda su učestvovale u dokumentarnom filmu iz 2022. Still working 9 to 5 koji se fokusira na uticaj klasičnog filma 40 godina kasnije.

Pored toga što je napisala tekst i muziku za pesmu 9 to 5, Dolly Parton je napisala muziku i tekst  za istoimenu muzičku adaptaciju koja je nominovana za Tony Awards.

what to expect

Ovo nije prvi producentski poduhvat poznate glumice. Naime, ona produkciju potpisuje mnogim kultnim filmovima i serijama. Svi se sećamo serije Morning show i hype-a koje je sa sobom donela. Pored Morning show-a, na listi ostalih serija i filmova našli su se i: Murder Mystery,  Friends: The Reunion, Dumplin’, The Yellow Birds, Cake i Life of Crime. Jennifer Aniston se do sada pokazala kao izvrsna producentkinja, tako da verovatno ne moramo brinuti o adaptaciji popularnog filma.

Da li će radnja ostati ista, koji noviteti će biti uneti i koga možemo očekivati u glavnim ulogama?To su samo neka od pitanja koja za sada ostaju enigma. Ostaje nam da se strpimo i sačekamo prozivod velikih umetničkih, glumačkih i producentskih umova.

Učitati još
Zatvori