Kraj se bliži: James Cordon ugostio Adele u poslednjoj epizodi serijala “Carpool Karaoke”
Kraj se bliži: James Cordon ugostio Adele u poslednjoj epizodi serijala “Carpool Karaoke”

Kraj se bliži: James Cordon ugostio Adele u poslednjoj epizodi serijala “Carpool Karaoke”

The Late Late Show, čije je glavno lice voditelj i glumac James Cordon, privodi se kraju, a poslednja gošća segmenta Carpool Karaoke bila je dobra prijateljica domaćina, Adele. Tokom emotivnog gostovanja, pevačica je otkrila da je pesma I Drink Wine sa njenog poslednjeg albuma bila inspirisana višečasovnim razgovorom sa Cordonom.

Kraj jedne ere – ali zaista

Carpool Karaoke segment je jedne od najgledanijih talk show emisija na američkoj televiziji, čiji je dugogodišnji voditelj i jedan od scenarista James Cordon. Britanac je u okviru serijala ugostio neke od najvećih holivudskih zvezda iz sveta muzike, ali i filma. Zahvaljujući činjenici da su sva gostovanja dostupna u celini na zvaničnom YouTube kanalu emisije, ovaj serijal generisao je milionska gledanja, a mnoge scene postale bi virale na društvenim mrežama ubrzo nakon emitovanja. Poslednji u nizu takvih primera desio se tokom gostovanja Bad Bunnyja, kada je Portorikanac uzbuđeno pevao pesmu Ariane Grande.

The Late Late Show počeo je sa emitovanjem 2015. godine. Nakon osam sezona, ovog četvrtka, 27. aprila, biće prikazana poslednja epizoda. Najavljeni gosti su dobar prijatelj Jamesa Cordona, pevač Harry Styles, kao i komičar i glumac Will Farrell.

Internetom su kružile spekulacije da bi Cordon mogao da priredi veliko iznenađenje tokom svoje poslednje emisije. Naime, kako je u bliskim odnosima sa gotovo svim članovima utihnulog boybanda One Direction, govorilo se da bi petorica bivših kolega – ili barem četvorica – moglo da se pojavi zajedno kod Cordona, prvi put od raspada grupe.

Cancel kultura u svom punom sjaju

James Cordon najavio je prošle godine da će osma sezona talk show-a kojim se proslavio ujedno biti i poslednja. Voditelj, koji je karijeru započeo kao glumac, naišao je na brojne negativne kritike, posebno na društvenim mrežama, zbog čega je i popularnost njegove emisije opala. Pomalo bizarno, no u istinskom maniru holivudske cancel kulture, Cordon je naišao na osudu zbog procurelih izjava o njegovom ophođenju kako prema zaposlenima na setu, tako i prema osoblju u pojedinim restoranima u kojima je bio gost.

Iako ne možemo biti sigurni da je talas takvih komentara zaista bio povod da televizijska kuća CBS ukine emisiju, tako nešto ipak ne bi previše ni iznenadilo.

Foto: Twitter (@thelatelateshow)

Učitati još
Zatvori