Da li znate šta sve možete da iznajmite u Beogradu?
Da li znate šta sve možete da iznajmite u Beogradu?

Da li znate šta sve možete da
iznajmite u Beogradu?

PROMO

Ukoliko ste se nekada zapitali šta sve možete iznajmiti u Beogradu, na pravom ste mestu. Stanove i prevozna sredstva izuzimamo sa današnjeg spiska i fokus pomeramo na primere koji predstavljaju bolju alternativu za kojom tragate i kojom nastojite da olakšate ili pak stvorite održiviju svakodnevicu, a niste znali da vam je zaista dostupna.

 

Iznajmi haljinu i luksuznu torbu

Održiviji način razmišljanja i delanja, pogotovo kada je moda u pitanju, zahteva promenu starih navika i uspostavljanje nekih novih, boljih, koje će doprineti savesnijem stilu života. Iznajmljivanje haljina za specijalne prilike i luksuznih fashion dodataka koji prate svaku kombinaciju, jedno je od učinkovitih rešenja koje će sačuvati naš budžet, a ujedno i podržati vid održive mode čiji je krajnji cilj usmeren ka smanjenju otpada unutar tekstilne industrije, samim tim što će komadi koje bismo nosili samo jednom u slučaju iznajmljivanja dobiti višenamensku ulogu. Haljine i torbe možete da iznajmite za jedan događaj ili pak višenedeljno putovanje. Ukoliko vam se komadi dopadnu i poželite da ipak uložite u njih, postoji mogućnost da iznajmljenu haljinu ili torbu zapravo kupite.

Iznajmi analogni fotoaparat

Brza svakodnevica i bezuslovna dostupnost svega na svetu u veoma kratkom vremenskom intervalu naterali su nas da ponovo poželimo da slušamo muziku sa kasete ili CD-a, gledamo serije koje ne možemo da bindžujemo i uživamo u privilegijama fotografije koje nestrpljivo čekamo da razvijemo. Vođeni time, počeli smo da tragamo za starim analognim fotoaparatima. Međutim, pouzdanost takvih uređaja je često zanemarljiva, te je opcija iznajmljivanja istih umnogome sigurnija, pogotovo ukoliko to učinite u pojedinim fotografskim radnjama koje nude ovu opciju.

Iznajmi film

Kako smo malopre govorili o užurbanom lifestyle-u koji nam nameće korišćenje sve inovativnije tehnologije, te naveli mogućnost iznajmljivanja analognog fotoaparata kao vid usporavanja i konačnog prepuštanja sitnim užicima, pronašli smo zadovoljavajuću alternativu bindžovanju serija i prevelikoj dostupnosti filmova. Verovali ili ne, video klubovi još uvek postoje i ukoliko imate stari DVD ili VHS plejer, vreme je da ga osposobite za korišćenje i iznajmite svoj omiljeni film.

Iznajmi frižider

Mogućnost rentiranja frižidera, ili uopšteno bele tehnike poput veš mašine i klime uređaja, kao i ostalih kućnih aparata, postala je popularna praksa pogotovo u studenstkim krugovima ili pak među onima koji iznajmljuju polunameštene stanove na nešto duže staze. Ovakav vid rentiranja je veoma povoljan, a podrška na koju korisnici u velikom broju slučajeva mogu da računaju jeste besplatna popravka ili održavanje.

 

Iznajmi IQOS

Ukoliko ste pušač i duži vremenski period razmišljate o alternativnim opcijama koje će poboljšati kvalitet svakodnevice uspostavljanjem nešto drugačijih navika, mogućnost iznajmljivanja IQOS* uređaja jedna je od zadovoljavajućih alternativa. Samim tim što ćete cigarete zameniti uređajem za zagrevanje duvana, značajno smanjujete rizik koji duvan proizvodi prilikom sagorevanja, oslobađajući se duvanskog dima koji može da škodi kako vama, tako i vašem okruženju. Iznajmljivanje IQOS uređaja idealan je način da ga testirate i da se uverite u bolji izbor od nastavka pušenja cigareta. Prijavi se za besplatno iznajmljivanje IQOS uređaja u trajanju od 15 dana putem njihovog sajta uz besplatnu isporuku na vašu adresu, kao i besplatan povraćaj uređaja. Nakon isteka probnog perioda, kada vratite uređaj, ukoliko želite možeš da kupite potpuno novi.

*Ovaj proizvod nije bez rizika. Samo za punoletne

TEKST I FOTO: PROMO

Učitati još
Zatvori