Vodeći događaj u industriji luksuza: Prvi The Luxury Network Adria Insight Series održaće se u Beogradu – donosimo sve o tome
Vodeći događaj u industriji luksuza: Prvi The Luxury Network Adria Insight Series održaće se u Beogradu – donosimo sve o tome

Vodeći događaj u industriji luksuza: Prvi The Luxury Network Adria Insight Series održaće se u Beogradu – donosimo sve o tome

U sredu, 8. maja, u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, održaće se prvi The Luxury Network Adria Insight Series, vodeći događaj za sve one uključene u industriju luksuza. Reč je o ekskluzivnom događanju koje na jednom mestu planira da okupi široki spektar stručnjaka i firmi. Samim tim će im pružiti jedinstvenu priliku za povezivanje s ključnim akterima i ostvarivanje značajnih poslovnih prilika. Događanje organizuje The Luxury Network Adria, deo svetske grupacije The Luxury Network. Ona je trenutno prisutna u 40 zemalja sveta, a upravo započinje sa radom u našoj regiji.

Fares_ghattas
tom-meggle

The Luxury Network Adria


S obzirom na to da je reč o grupaciji koja okuplja i povezuje stručnjake i firme iz luksuznih industrija, cilj regionalne The Luxury Network Adrije jeste spajanje svih onih uključenih u tu brzorastuću industriju u regiji. Samim tim im pružaju mesto i mogućnosti daljeg rasta i razvoja. Osim toga, uz pomoć već razvijenih kancelarija The Luxury Network-a u svetu, regionalni Adria office, otvoriće vrata u svet za sve one firme iz regije koje žele da izađu i da se promovišu na određenom tržištu. Prvi korak prema tom cilju jest upravo The Luxury Network Adria Insight Series. To je događanje otvoreno za sve preduzetnike i inovatore iz industrije luksuza, predstavnike i dobavljače luksuznih i modnih brendova, ali i pružioce usluga u premium sektoru, kako bi im se omogućila jedinstvena prilika za povezivanje i ostvarivanje saradnje.

the luxury network adria

Speakers of honor


Učesnici The Luxury Network Adria Insight Seriesa mogu očekivati niz zanimljivih ključnih govora. Osim toga, biće i panel diskusija i strateških povezivanja usmerenih na različite aspekte poslovanja. Osim toga, dobiće izvanrednu priliku za networking. Sa druge strane, služiće i kao platforma za obrazovanje, inspiraciju i saradnju kako bi se podstakao napredak za sve prisutne. Posebno treba naglasiti da će na događaju učestvovati renomirani govornici, stručnjaci i stratezi luksuznog brendiranja. Oni će pružiti vredne perspektive i deljenje znanja iz njihovih dugogodišnjih karijera.

Učesnicima će se obratiti Sascha Lilic, kreativni direktor u modnoj industriji. On radi i sarađuje sa vodećim svetskim modnim časopisima i modnim dizajnerima. Zatim, Tom Meggle, koji je karijeru gradio u Louis Vuittonu i Cartieru, a sada je konsultant za luksuzne brandove kao i pružanje premium usluga. Učesnicima će se takođe obratiti i Amal Ameen, serijska preduzetnica iz Katra, na Bliskom Istoku poznata i kao modna tajkunica koja u vlasništvu ima Vogue caffe Doha, ali i svoje parfeme i kozmetku. Lat, but not least – Fares Ghattas, globalni CEO The Luxury Network grupacije, koji radi sa svim top-end luksuznim brendovima iz svih industrija.

Prvi The Luxury Network Adria Insight Series u Beograd dovodi najveće stručnjake iz industrije luksuza

Ulaznice za događaj možete nabaviti ovde: The Luxury Network Adria Insight Series. Najnovije informacije vezane za ovo događanje pratite na društvenim mrežama regionalne The Luxury Network Adrije: TLN Adria Instagram.

Foto: Luxury Network Adria Promo; Instagram: @saschalilic

Učitati još
Zatvori