Sophie Turner i Louis Vuitton: Ljubav i u dobru i u zlu
Sophie Turner i Louis Vuitton: Ljubav i u dobru i u zlu

Sophie Turner i Louis Vuitton:
Ljubav i u dobru i u zlu

Britanska glumica Sophie Turner trenutno prolazi kroz veoma buran period, jer je iz medija saznala da je njen (još uvek zakonski) suprug, Joe Jonas, podneo zahtev za razvod braka. Glumica prolazi kroz pravi dramu kako ne može da odvede ćerke za rodnu Englesku, za koju je vezuju veoma važni filmski projekti. U priču se uključila i njena prijateljica (i bivša devojka njenog muža) Taylor Swift, posudivši joj svoj stan u Njujorku, ali i najbolje advokate. Pored nje, podršku joj (vidno) pruža i modna kuća Louis Vuitton.

I u dobru, i u zlu (dok nas ugovorna obaveza ne rastavi)

Možda se ova krilatica ne odnosi na njen bračni život, ali poslovni partneri je nisu izdali u ovom kriznom periodu. Naprotiv. Svaka paparaco fotografija uslikana od momenta kada je objavljeno da se razvodi bogatija je za neki od aktuelnih modela Louis Vuitton tašni. Neko bi rekao slučajnost, a mi kažemo – marketing skills 101.

Sophie svakako zavređuje kredibilitet i saradnju sa francuskom luksuznom modnom kućom, ali činjenica je da zbog izvesnih okolnosti LV trenutno dobija mnogo veći hajp nego što je bilo prvobitno u planu (kada je ova saradnja bila inicijalno dogovorena).

 

Sophie turner
Sophie Turner

Nije bitno šta se dešava, bitan je logo

Na kraju balade, bitna je reklama. Kako je Sophie  Turner trenutno u fokusu javnosti, njen reach je mnogo veći nego u regularnim okolnostima, a samim tim je veći i uticaj. Večere sa Taylor Swift, odlazak na ročišta sa advokatima, bezboj paparaco fotografija. I svaki put, naravno, nova Louis Vuitton torba.

Sophie turner

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori