Sofia Vergara blistala u crvenoj haljini i potvrdila da je ponovo zaljubljena
Sofia Vergara blistala u crvenoj haljini i potvrdila da je ponovo zaljubljena

Sofia Vergara blistala u crvenoj haljini i
potvrdila da je ponovo zaljubljena

Love is in the air, again.

Sofia Vergara ove godine objavila je da se razvodi od svog partnera sa kojim je provela sedam godina u braku, ali to ne znači da je digla ruke od ljubavi. Glumica je viđena na ulicama Los Anđelesa kako ide na otvaranje izložbe Sami Hayek-a, brata Selme Hayek, u atraktivnoj crvenoj haljini.

Da je ljubav u zraku nije metaforički prenela samo boja haljine već i njen pratilac, poznati hirurg Justin Saliman. Sofia je rešila da živi život mimo loših iskustava, i to sa stilom.

Sofia Vergara
Sofia Vergara

Crvena je boja sezone, and Sofia knows it

Crvenu boju uvek vezujemo za ljubav i strast, a ko će je bolje izneti od latino žena? Strastvene, energične i pune prkosa, žene sa ovih podneblja uvek su predstavljale borce, sa osmehom na licu kada je najteže. Takođe, nikad nisu ostajale dužne da nekome odgovore, štiteći sebe i svoj integritet.

Crvena je boja koja metaforički predstavlja život, uzavrelu krv i jak stabilan puls, a upravo je to poruka koju nam Sofia šalje nakon iznenadnog razvoda – ona nastavlja dalje punim plućima, usput isprativši jedan od najistaknutijih trendova sezone.

Sofia Vergara

Dizajneri koji vraćaju crvenu u fokus

Sve je počelo na Ferragamo i David Koma pistama, da bi se u igru uključio i Gucci. Crveni total autfiti, detalji, obuća… i taman kad smo pomislili da je sve to slučajnost na scenu je stupio Jacquemus sa svojom red girl summer tematikom. Ogrlice u obliku zrelih trešanja, čuveni modeli torbi u vatrenocrvenoj – u jednom momentu je ceo njihov instagram bio u obeležju boje ljubavi. Uprkos padovima uvek slavimo ljubav, baš kao i Sofia Vergara, jer život je jedan – vadite crvene haljine ovog vikenda i pridružite se.

Foto: Profimedia / Instagram / @davidkoma / @jacquemus

Učitati još
Zatvori