Sofia Richie i Matilda Djerf predstavljaju limitiranu Holiday kolekciju pidžama – želimo ih sve
Sofia Richie i Matilda Djerf predstavljaju limitiranu Holiday kolekciju pidžama – želimo ih sve

Sofia Richie i Matilda Djerf predstavljaju limitiranu Holiday kolekciju pidžama – želimo ih sve

U poslednje vreme sve što dotakne, Sofia Richie pretvara u zlato. To odlično zna i jedna od naših omiljenih blogerki, Matilda Djerf, koja je za holiday sezonu pripremila jednu od kolaboracija koja je u samom startu osuđena na uspeh.

Naime, na Instagram profilu njenog brenda Djerf Avenue već danima unazad vrti se teaser materijal, a sada konačno imamo više detalja o samoj Sofia Richie Grainge x Djerf Avenue kolaboraciji.

Sofia Richie Grainge x Djerf Avenue

Sofia i Matilda su privatno bliske prijateljice, te je ova saradnja došla sasvim spontano i prirodno. Kako je Sofia veliki fan kvalitetnih cozy stvari, u ovom slučaju pidžama brenda Djerf Avenue, tako je i njihov tim došao na ideju da joj ponudi saradnju – a kada najviše vremena provodimo u loungewear komadima? Za praznike!

Tako je ova kolaboracija dobila prefiks holiday, a kroz promotivni video gledamo dve drugarice koje jedna drugoj daruju poklone u prozračnoj, prazničnoj atmosferi.

Kako je Matildina estetika zasnovana na all girly things osnovi, tako su motivi trešnjica i mašnica dominantni i u ovoj kolaboraciji. U osnovi kolekcije imamo dvodelnu pidžamu, bade mantil i baby doll, kao i kecelju sa pastelnim motivima ukoliko želite da ove godine učestvujete u pripremi prazničnih poslastica (i izgledato beskrajno slatko while doing it).

Ostvarenje naših pastelnih snova

Nakon pandemije počeli smo više da cenimo kvalitetan i udoban loungewear, kako kod kuće želimo sebi da pružimo najviši stepen užitka kao takvog. Djerf Avenue komadi proizvedeni su u Portugalu, Italiji i Švedskoj, a Matilda, koja je inače poreklom iz Švedske, svojim pratiocima i ujedno potrošačima želi da ponudi isključivo kvalitet.

Kolekcija će zvanično biti dostupna od 30. novembra, a sigurno smo da je vredna pažnje čim je Sofia Richie stavila svoj potpis na nju – a dobro znamo da ona može da bira.

Matilda
@djerfavenue
@djerfavenue
Učitati još
Zatvori