She Loved nova je kolekcija s potpisom A’MARIE. Donosimo detalje
She Loved nova je kolekcija s potpisom A’MARIE. Donosimo detalje

She Loved nova je kolekcija s potpisom
A’MARIE. Donosimo detalje

Da basic komadi mogu biti neverovatno chic, pokazuje nam nova A’MARIE kolekcija She Loved. Briljantni krojevi okupani su jednostavnošću i vanvremenskom elegancijom, te pružaju mogućnost beskrajne modne igre. Prihvatajući etos individualnosti, održivosti i svestranosti, kolekcija uvodi jedinstveni koncept koji podstiče njene nosioce da postanu sopstveni dizajneri. S predanošću kvalitetnoj izradi i odgovornosti prema okolini, A’MARIE svakako učestvuje u menjanju granica mode, dok promoviše vrednosti inkluzivnosti i ličnog izraza.

Želimo da se naši kupci osećaju samouvereno u svojim odevnim izborima, kaže Anamarija Brkić, osnivačica i kreativna direktorka A’MARIE. S kolekcijom ‘She Loved’, nudimo ne samo modu, već i način života koji slavi individualnost i održivost.

She Loved nova Amarie kolekcija

She Loved

U središtu kolekcije She Loved su majice s inovativnim ukrasima i farmerke koje jednom kad probate nećete poželeti da ih skinete sa sebe. Priča o majicama je posebno zanimljiva jer ovde imate mogućnosti beskrajne igre. Naime, sami ukrašavate svoju majicu posebnim amblemima koji se prilepe na čičak. Vaše A’MARIE majice tako mogu krasiti delikatni cvetovi magnolije, božura, maslačka ili amarilisa, ali i minimalistički amblem s  A’MARIE logom. U trenutku kada počnete da se igrate sa šarmantnim amblemima, vaša basic majica više nije basic – već postaje chic komad statement prizvuka.

Ova igra ne samo da podstiče kreativnost, već i promoviše održivost, budući da svaka majica može biti transformisana u nov izgled sa svakim nošenjem. No, ne zaboravimo na farmerke od GOTS certifikovanog, organskog teksasa koje su ipak najbitniji komad u ormaru svake žene. Savršeno krojene, od udobnog teksasa koji se priljubljuje uz vašu kožu, A’MARIE farmerke postaće vam omiljene. Kad ih nosite uz basic majice koje sami ukrašavate, stvarate sofisticirane odevne kombinacije u kojima možete provesti ceo dan.

She Loved nova Amarie kolekcija
She Loved nova Amarie kolekcija

Svima su potrebne jedne dobre farmerke

Želja mi je bila da napravim basic odevne komade kojima se i sama uvek vraćam i koji traju dugi niz godina… A to su udobne i lepo krojene majice, haljine stvorene za sve prilike i meni ono najbitnije – dobre farmerke. Uz traperice koje sjajno stoje i majicu koja ima mogućnost transformacije, vi zapravo imate outfit u kojem funkcionišete od jutra do mraka!, dodaje Anamarija.

 

She Loved nova Amarie kolekcija
She Loved nova Amarie kolekcija

Ponešto za svaku ženu

She Loved obuhvata srž savremene ženstvenosti svojim večnim dizajnima i savremenim šarmom. Sa svojim raznovrsnim stilovima, She Loved nudi ponešto za svaku ženu, osnažujući je da prihvati svoj jedinstveni identitet. Od elegantnih silueta do hrabrih izjava, kolekcija poziva žene da istraže i izraze svoju individualnost kroz modu. Uz pomenutu Set majicu koja je nosilac nove kolekcije i koja dolazi u tri večne boje, A’MARIE za prolećnu sezonu nudi niz sjajnih komada koji odišu vanvremenskom elegancijom.

Modeli od obožavanog MicroModal materijala koji se iz sezone u sezonu pojavljuje u A’MARIE basic kolekcijama postaju okosnica vašeg prolećnog stila. Bluze su minimalističke i šarmantne, idealne za spajanje s finim pantalonama Luc i Remy za poslovne prilike, ali i već ranije spomenutim Jen farmerkama za nešto ležernije situacije. Tu su i nezaobilazne crne haljine Avi, Lee haljina, haljina Jiva i haljina Fea, jedan od onih večnih komada kojem se vraćamo u svim situacijama kada smo bez ideje šta da obučemo, a želimo da postignemo wow efekat.

She Loved nova Amarie kolekcija
She Loved nova Amarie kolekcija
She Loved nova Amarie kolekcija

Fokus na večnim komadima

U skladu s održivosti brenda, kolekcija She Loved obuhvata širok spektar ekološki prihvatljivih materijala. Prevladava MicroModal, visokokvalitetni materijal koji se često koristi u izradi odeće zbog svoje izuzetne mekoće, prozračnosti i udobnosti. Tu su i certifikovani, organski pamuk, viskoza i nezaobilazna veganska koža, materijal kojim dizajnerka već godinama stvara senzacionalne kreacije koje privlače pažnju. Kako bi smanjila tekstilni otpad i maksimalno iskoristila svaku tkaninu, dizajnerka koristi višak materijala koji ostaje nakon krojenja za izradu delikatnih cvetnih amblema kojima ukrašavate svoje kreacije.

Nova basic kolekcija fokus stavlja na večne komade kojima gradite bazu svoje capsulne garderobe i stvarate odevne kombinacije u kojima se uvek osećate sjajno. Pronađite svoje nove favorite u bogatoj kolekciji i uz malo mašte kreirajte outfite koje ćete voleti dugi niz godina.

Kolekcija She Loved A’MARIE-a sada je dostupna za kupovinu putem interneta na A’MARIE stranici, kao i u Zagrebu u Gundulićevoj 19.

She Loved nova Amarie kolekcija
She Loved nova Amarie kolekcija

SHE LOVED – S/S ’24:

fotografija: Sanja Jagatić

model: Marijana Rosenbauer

video: Hrvoje Banić

šminka: Sonja Kvesić

kosa: Teuta salon

lokacija: Galerija Kaptol, Radićeva 32

 

*Članak preuzet sa: journal.hr

Učitati još
Zatvori