Pharrell Williams pokazao Louis Vuitton-u da ima dobre kontakte
Pharrell Williams pokazao Louis Vuitton-u da ima dobre kontakte

Pharrell Williams pokazao Louis
Vuitton-u da ima dobre kontakte

Novoizabrani kreativni direktor francuskog luksuznog brenda Louis Vutitton, Pharrell Williams, objavio je fotografiju ispred Muzeja Orse na kojem se nalazi ograman plakat, a na plakatu niko drugi do trudne Rihanne sa LV torbama. Tako je – nekada muzički genije, sada modni vođa odlučio je da se u njegovoj prvoj Louis Vuitton kampanji nađe upravo jedna od najuticajnijih žena u industriji i veoma lukavo sve to tizovao uoči svoje prve revije. Dokazivanje na novom poslu?

pharrell williams
@pharrell

Nije sve u marketingu

Riri je super, ali upravo promišljenih marketinških poteza smo se plašili kada je u pitanju postavljanje Pharrella praktično na čelo modne industrije. Znamo da mu kontakti nisu problem, ono što ne znamo jeste da li je dorastao kreiranju linije odeće koja će moći da isprati vizionarske poteze Virgila Abloha i možda smo ipak želeli da tog 20. juna saznamo više o njegovoj debitantskoj kolekciji za LV, a potom započnemo razgovor o uticaju pop kulture i Rihanninoj prvoj kampanji za francusku modnu kuću.

Bilo kako bilo, revija muške linije odeće za sezonu spring/summer 24 sezonu biće prikazana 20. juna, a prema navodima pojedinih medija biće održana na mostu Pont Neuf koji se nalazi nedaleko od sedišta kompanije Louis Vuitton u Parizu. Nakon toga imaćemo preliminarne rezultate.

@badgalriri

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori