Journal recenzija: Probali smo Lenor Beads perlice za pojačavanje mirisa veša i donosimo naše utiske
Journal recenzija: Probali smo Lenor Beads perlice za pojačavanje mirisa veša i donosimo naše utiske

Journal recenzija: Probali smo Lenor Beads perlice za pojačavanje mirisa veša i donosimo naše utiske

Beauty zajednica iznedrila je clean girl estetiku koja podrazumeva skincare rutinu u više koraka, doziranu šminku laganije teksture i u neutralnim tonovima – takozvani no make-up make-up look, kao i naglašene mirisne note praktično svih proizvoda – od kremica i seruma za lice, preko kupki i mleka za telo. Ni parfemi više nisu dovoljni jer clean girl mantra zagovara korišćenje mirišljavih preparata u svim beauty kategorijama. Tako smo počeli da parfemišemo i kosu proizvodima namenjim upravo za ostavljanje dugotrajnijeg mirisa na vlasima.

Clean girl estetika postala je svojevrsni lifestyle, te se ubrzo nakon popularizacije unutra beauty industrije proširila na gotovo sve segmente života. Tako enterijerima sada dominira minimalizam, a mirisne sveće i štapići postali su neizostavna dekoracija. Čak nam i miris omekšivača za veš više ne unosi potpuno zadovoljstvo, te smo počeli da koristimo i pojačivače mirisa za pranje veša. Upravo zbog toga, odlučili smo da isprobamo Lenor Beads parfemske perlice.

Step by step

Nakon što smo odlučili da stavimo na test Lenor Beads parfemske perlice sledeći korak bio je da izaberemo mirisne note koje, poput klasičnih parfema, odgovaraju baš našem senzibilitetu. Ovoga puta smo se odlučili za Gold Orchid i Spring Awakening parfemske perlice za pojačavanje mirisa i svežine veša. Prema uputstvu, ubacili smo ih direktno u prazan bubanj pre samog veša. Za personalizovali intenzitet mirisa izdvojili smo količinu perlica za koju smo smatrali da će ispuniti naša očekivanja, a to je jedan pun poklopac od pakovanja.

Ono što je važno da znate jeste da se Gold Orchid zasniva na mirisnim notama vanile pomešanom sa akordima ruže meda, mimozom i breskvom, dok Spring Awakening sadrži mirisne elemente prirodnog pačulija i belog kedra. I jedne i druge parfemske perlice probali smo sa Lenor omekšivačem iz iste linije. S obzirom na to da se o ovom proizvodu dosta priča u poslednje vreme, imamo velika očekivanja.

Lenor Beads

Journal presuda

Dva sata i dvadeset minuta i 1100 obrtaja kasnije došao je presudni trenutak. Nakon zvučnog signala otvorili smo vrata od mašine. Prvi utisak koji smo dobili jeste da je miris veoma jak. Međutim, već nam se dešavalo da na prvu intenzitet mirisa bude zadovoljavajući, ali da test dugotrajnosti ne bude položen, te da miris veoma brzo ispari. Upravo zbog toga odlučili smo da nastavimo sa testiranjem sve dok ne potrošimo celo pakovanje Lenor Beads parfemskih perlica. Ubrzo smo došli do fantastičnih zaključaka.

Naime, ono što nam je bilo veoma bitno jeste da parfemske kuglice možemo da dodamo u veš mašinu sa bilo kojom vrstom tkanine i da jednako dobro radi posao. A kada kažemo radi posao znači da su Gold Orchid i Spring Awakening parfemske kuglice nadmašile sva očekivanja i da smo korišćenjem istih postigli neprekidnu svežinu veša koji miriše zaista mnogo duže i intenzivnije. Takođe, kako smo istovremeno pojačivače mirisa koristili sa uparenim Lenor omekšivačem, zaključili smo da ova dva proizvoda u potpunoj harmoniji omogućavajući našoj odeći da do sledećeg pranja miriše gotovo u istoj meri kao nakon što je tek izvadimo iz veš mašine.

Journal approved.

Lenor Beads
Lenor Beads

Foto: Maja Mijatović

Učitati još
Zatvori