„People Like Us“ predstavlja najcozy kolekciju do sada
„People Like Us“ predstavlja najcozy kolekciju do sada

„People Like Us“ predstavlja
najcozy kolekciju do sada

Znate one odevne komade koji izgledaju dobro sezonama, uvek ih želite iznova obući i možete se osloniti na njihov dizajn i kvalitet u mnogim prilikama? Takav je People Like Us, brend koji je osvojio regiju zahvaljujući Sandri Draganov koja od samog početka promovisala opušteni, ali cool i profinjeni stil. Krojevi koji slave nesputanost i dobar osećaj kod svake žene, sada dolaze u novoj capsule kolekciji i komadima od mohair vune i svile u kojima možete kuda god poželite.

Chalet style

Novi modeli nastali su iz ideje da se osećamo opušteno i stylish u zimskim danima, zato je Sandra Draganov kreirala People Like Us capsule kolekciju u kojoj ćete moći biti kod kuće, kao outfit za retreat gde svesno uživate u svom unutarnjem svetu žene, na privatnim partijima, ali i žuriti gradom za obavezama koje imate u decembru. Na kraju dana, možete spojiti vuneni komad sa svilenim pantalonama i uveče otići na druženje.

Upravo to već dugo i obožavamo kod ovog brenda, mogućnost da njegove komade kombiniramo u slojevima te u njima apsolutno uživamo. U ovoj kolekciji Sandri je posebno kao inspiracija poslužio chalet style, stil koji poznajemo kao način odevanja na dugim zimskim vikendima uz kamin ili u planinama u sky resortima.

People Like Us styling

Kada bi kreirali People Like Us styling krenuli bismo od savršeno skrojenih pantalona širokih nogavica u boji vanile. Njih bismo upotpunili sada već popularnim sweater modelom ili svilenim kimonom. Ako se želimo osećati još ženstvenije i posebnije, za sam kraj tu je prepoznatljiva People Like Us kimono jakna. Ove sezone dolazi u tri nove verzije: u navy, vanilla i shadow grey boji. Izrađene od izuzetno tople mohair vune, s podstavom od svile,  možete se osloniti na njih i u hladnijim danima. Kao detalj provlači se zlatna nit, kao podsetnik na misao iza svih Sandrinih modela, a to je I am a light of my soul.

Želela sam ove zime kao bazu staviti boju vanile jer se radi o večnoj nijansi koja uvek zove na profinjeni luksuz, naročito u nekim intimnim, cozy trenucima. Zimi smo obično navikli da nosimo tamne boje, a mislim da će ženama u našoj regiji baš odgovarati jedan svetliji, suptilniji look, za odmak od gradskog sivila i klasične crne na koju prečesto oslanjamo, istakla je Sandra.

People Like Us sada je već okupio divnu zajednicu žena koje je spojila Sandrina estetika. To su žene koje ne oslanjaju izgradnju svog sopstvenog stila na trendove već na večne komade. Ali i kvalitet i onaj nonšalantni look koji u prvi plan stavlja njihovu autentičnost.

Priključite se i vi People Like Us pokretu i istražite novu kolekciju na www.peoplelikeuscommunity.com te na Instagram profilu @peoplelikeus.community.

Kreativna i art direkcija: Sandra Draganov, People Like Us
Organizacija: Milica Pešterac
Fotografije: Senja Vild
Model: Andrea Vujović
Make up: Anastasija Poznanović
Hair: Vasilisa Maljm

Učitati još
Zatvori