That’s hot: Paris Hilton lice MSCHF x Crocs kampanje
That’s hot: Paris Hilton lice MSCHF x Crocs kampanje

That’s hot: Paris Hilton lice
MSCHF x Crocs kampanje

Velike crvene čizme smo preživeli, čak smo i torbu nevidljivu golim okom na neki čudan način prihvatili. Stoga, došlo je vreme za velike žute kroksice koje je premijerno prošetao (očekivano)  Tommy Cash i to za vreme ni manje, ni više nego Nedelje mode u Parizu. Revija Ricka Owensa se sasvim slučajno pretvorila u beskompromisno takmičenje kreiranja bizarne obuće s obzirom na to da su se na pisti svojevrsnog gospodara tame našle čizme koje neodoljivo podsećaju na ono što nazivamo medical boot. Samo mesec dana kasnije MSCHF nas je ponovo iznendio, iako smo mislili da je to gotovo nemoguće, i to novom kampanjom u saradnji sa brendom Crocs. Zašto? Zato što je lice kampanje omiljena zvezda dvehiljaditih, Paris Hilton.

That’s hot!

MSCHF x Crocs je upravo postala najvrelija kolaboracija letnje sezone. Na prvim fotografijama imali smo priliku da vidimo Paris Hilton u svojoj Kill Bill eri. Obučenu u žuti komplet poput onoga koji je nosila Uma Thurman u jednom od najutacajnijih filmskih ostvarenja Quentina Tarantina. Dok u drugoj verziji nosi žuti kombinezon sa SLIVING natpisima.

Velike žute kroksice takođe se proizvode u specijalnoj MSCHF fabrici i izađene su po istom principu kao i Big Red Boots koji uključuje stvaranje debelog gumenog okvira.

MSCHF x Crocs Big Yellow Boots biće dostupne već od 9. avgusta.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori