Nova edicija Dior Book Tote torbe je stigla – i to ni manje ni više nego uz Natalie Portman
Nova edicija Dior Book Tote torbe je stigla – i to ni manje ni više nego uz Natalie Portman

Nova edicija Dior Book Tote torbe je stigla – i to ni manje ni više nego uz Natalie Portman

Holivudska glumačka scena ove sezone definitivno je odlučila da osvoji modnu industriju. Ovu sagu započeli su Cilian Murphy i Anne Hathaway, zatim Scarlett Johansson a sada i naš omiljeni crni labud Natalie Portman. Ovog puta, zajedno sa francuskom modnom kućom Dior, holivudska zvezda prezentovala nam je neke od svojih književnih miljenika koji predstavljaju apsolutni must have u njenoj novoj proleće/leto 24 ediciji Dior Book Tote torbe.

She’s a Dior girl


Godinama unazad, poznata američka glumica predstavlja jednu od glavnih ambasadorki francuske modne kuće. Naime, ova ikonična saradnja izrodila se 2011. godine, nakon lansiranja Miss Dior Chérie torbe. Natalie Portman je, uz pomoć jedne od najprestižnijih etiketa visoke mode, na svakom crvenom tepihu pridobila veliku pažnju objektiva.

Samo par dana pred ikoničnu kampanju, Dior i Natalie Portman prezentovali su nam istoriju Miss Dior kolekcije i više nego poznatog istoimenog parfema. Unutar Galleria Dior muzeja u Parizu, nalaze se neki od najočuvanijih arhivskih komada ovog modnog giganta. Miss Dior kolekcija svetlost dana videla je 1967. godine, te je odnela titulu prve ready-to-wear kolekcije jednog od naših modnih miljenika. Lansiranjem vanvremenske linije, Dior želeo je da za trenutak predahne od haute couture dizajna i svoju publiku proširi kroz nešto mlađe generacije.

#DiorBookTote


Ovog puta, Maria Grazia Chiuri je savršeno znala šta radi. Prestižna modna kuća na tren je zakoračila na teren poznate glumice. Ne krijemo da nam je Dior Book Tote, jedan od apsolutnih miljenika ovog brenda i to već šestu godinu za redom. Prva holivudska asocijacija na ljubav prema književnim delima definitivno je niko drugi no Natalie Portman. Pored svog neizostavnog glumačkog talenta holivudska zvezda je svoju ljubav prema knjigama predočila u blog pod imenom – Natalies Book Club. S tim u vezi, jasno nam je zašto ovaj dvojac čini apsolutni dream team. U novoj kampanji prestižne modne kuće, glumica je prezentovala najnoviju verziju već poznate Dior Book Tote torbe, iz proleće/leto 2024 kolekcije.

S obzirom da crni labud i francuski modni gigant predstavljaju neprikosnoveni tim, ne možemo da dočekamo njihov sledeći projekat i groundbreaking tematske kreacije na crvenom tepihu. Željno isčekujemo pojavljivanje poznate zvezde na ovogodišnjoj pre-fall 24 reviji koja će svoje mesto uzeti 16. aprila.

Foto: Instagram / @dior, @natalieportman

Učitati još
Zatvori