Helen Mirren, Kendall Jenner i Mihano Momosa privukli najviše pažnje na L’Oréal Paris reviji
Helen Mirren, Kendall Jenner i Mihano Momosa privukli najviše pažnje na L’Oréal Paris reviji

Helen Mirren, Kendall Jenner i Mihano Momosa privukli najviše pažnje na L’Oréal Paris reviji

U sjaju Nedelje mode u Pairzu i nakon revija modnih kuća Balenciaga, Akris, Valentino, Atlein i Y/Project, L’Oréal Paris pridružio se svečanostima i na svoj način obeležio modnu ekstravaganciju koja se trenutno odvija u glavnom gradu Francuske.

Zvezde prošetale modnom pistom

U sumrak, ispod osvetljenog Ajfelovog tornja, francuski kozmetički div organizovao je svoju tradicionalnu reviju Walk Your Worth. Brend je reviju i događaj posvetio osnaživanju žena u čemu su mu pomogle brojne zvezde koje su ujedno i ambasadorke brenda. Manekenka i ambasadorka brenda L’Oréal, Cindy Bruna, otvorila je reviju u monohromatskoj kreaciji Viktor&Rolf rađenoj posebno za ovu priliku. Pojavile su se i ostale ambasadorke brenda L’Oréal kao što su Helen Mirren, Andie MacDowell, Aishwarya Rai, Gong Jun, Eva Longoria, Elle Fanning i Camilla Cabello koje su takođe prošetale pistom. Reviju je u spektakularnom stilu zatvorila najnovija među njima – Kendall Jenner.

Revija za pamćenje u srcu Pariza

Za peto izdanje Le Défiléa, L’Oréal Paris inspiriše sve žene da bez suzdržavanja pokažu svetu svoju moć i sigurno koračaju prema svojoj sudbini.

Spektakularna revija se održala na otvorenom, a kao zvanični partner Paris Fashion Week-a, L’Oréal Paris se na ovogodišnjoj reviji proslavljao lepotu, snagu i potencijal žena. Ovaj hrabar pristup odražava dugogodišnju predanost brenda u pružanju podrške ženama širom sveta. Le Défilé L’Oréal Paris prihvatila je sinergiju između lepote i mode – istovremeno pristupačna i ambiciozna, revija je pokazala raznolikost i nasleđe pariške modne scene.

L’Oréal Paris

Legendarna Helen Mirren

Helen Mirren, 78-godišnja glumica, dokazala je da su godine samo broj šetajući modnom pistom u fantastičnom izdanju poput prave dive. Legendarna glumica nosila je srebrnu dugu haljinu s otvorenim ramenima.

L’Oréal Paris

Mihano Momosa kreacije

Osim svetski poznatih brendova koji su učestvovali u reviji kao što su brendovi Viktor&Rolf i Swarovski, kreacije omiljenog regionalnog dizajnera Mihana Momose krasile su pistu. Glumica Renata Notni i model Luma Grothe nosile su predivne haljine s potpisom srpskog dizajnera i apsolutno oduševile svojim izgledom.

L’Oréal Paris
L’Oréal Paris
L’Oréal Paris
L’Oréal Paris

Foto: Profimedia, Launchmetrics/spotlight

Preuzeto sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori