Kim Kardashian i Kendall Jenner u arhivskim dizajnima su prava modna poslastica
Kim Kardashian i Kendall Jenner u arhivskim dizajnima su prava modna poslastica

Kim Kardashian i Kendall Jenner u arhivskim
dizajnima su prava modna poslastica

Da je praznična sezona najvažniji period unutar Kardashian-Jenner klana bilo je jasno od prvih epizoda Keeping Up, a prethodnih nekoliko sezona imperativ je svakako sa haotične drame prešaltan na predstavljanje modne vizije pet sestara. Pobednice ovogodišnjeg nadmetanja su bespogovorno Kim Kardashian i Kendall Jenner koje su se na „porodičnom“ okupljanju pojavile u čuvenim arhivskim dizajnima. Uveliko je poznata mantra da su upravo sestre Kardashian-Jenner najveći modni magovi današnjice, a njihovo poznavanje industrije reklo bi se da se neprestano nadograđuje, a njihov rebranding ispratila je cela scena.

Jasno je da je reč o dobro informisanim celebrity stilistima koji su uveli pet sestara u potpuno novu stilsku eru koja se zasniva na implementiranju nekadašnjih ideologija dizajniranja i pronalaženja arhivskih komada. Kim je nakratko zašla u Gucci by Tom Ford vremensku kapsulu, dok se Kylie već neko vreme drži Muglera. Kendall, pak, to čini na nešto drugačiji način interpretirajući kultne kreacije poput Chanel providne haljine iz 1994. koju je rekreirala ni manje ni više nego Nensi Dojaka.

Kenny Chhristams vision

U istom maniru, stilistkinja Dani Michele kreirala je ono što i sama naziva „Kenny Christmas vision“ i predstavila nam rekreiranu verziju haljine Louisa Frauda, dizajnera koji je dominirao scenom devedesetih godina. Interpretiran model iz 1997. nastao je u redovima londonskog brenda 16Arlington, te postavljamo tezu da na ovaj način Kendall nastoji da pojedine brendove stavi na radar najluksiznije mode.

@daileycatchingup

Kim is a Mugler girl now

Iako je do sada Kylie važila za Mugler devojku, ovog puta arhivski komad našao se u rukama Kim Kardashian. Naime, Kim je na božićnoj večeri nosila jednu od najupečatljivijih kreacija iz kolekcije za sezonu 1997. I pored uloženog znanja i truda, reklo bi se da je North ipak ponovo zasenila Kim. Zašto? Zato što se na porodičnoj proslavila pojavila u Balmain jakni koju je Kanye West nosio na Met Gala događaju 2016.

@fashion_france_111
Učitati još
Zatvori